Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Από την Τσεχία με αγάπη! (Μπάσκετ Τρίτης)




Σε ένα πολύ οριακό παιχνίδι χθες στην Γαλλία που κρίθηκε στην ρουλέτα των βολών η Ποϊτιέρ έχασε με 2π. από την Νανσί με αποτέλεσμα και εμείς να μην πληρωθούμε. Η Ποϊτιερ είναι και η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Η Μπουλαζάκ ελπίζει ακόμα αμυδρά… Πήραμε πάντως το χάντικαπ του Μέμφις και σχετικά εύκολα καθώς το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες ήταν μέχρι τέλους στο κόλπο της νίκης. 

Τα κουπόνια μας πλέον λιγοστεύουν επικίνδυνα (ειδικά τα μεσοβδόμαδα) λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Συνεπώς πάμε προσεκτικά και δίνουμε έμφαση στα μονά αποδεκτά με λίγο μεγαλύτερο ποντάρισμα τώρα.

Σήμερα έχουμε εξ’ αναβολής παιχνίδια για την Γερμανία άλλα και πλέι οφ από μη εμπορικά πρωταθλήματα που όπως έχω ξαναγράψει τα παρακολουθούμε πάντα και όταν υπάρχει λόγος να ποντάρουμε θα ειπωθεί.

Να πούμε πως Μιτελντόϊτσερ, Μπραουνσβαϊγκ, Φρανκφούρτη και Λουντβιγκσμπουργκ παλεύουν στην ουρά άλλα ρεαλιστικά αφού η Λούντβι δεν έκανε εντός έδρας το μπαμ με την Μπάγερν λίγο δύσκολα μέσα στην καλή έδρα της ιστορικής Φρανκφούρτης (που έχει τον ίδιο στόχο) θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Άρα πλην «μαγείας» έχει υποβιβαστεί η Λούντβι. Από εκεί και πέρα στα σημερινά παιχνίδια η Όλντενμπουργκ κερδίζει με όσο θέλει την διαλυμένη Γκίσεν άλλα έχει και το final 4 του eurochallenge οπότε με 30-32 πόντους για Γκίσεν δεν ακουμπάμε. Προπόνηση θα είναι πάντως. Η Μπάμπεργκ ακόμα και αν χάσει τα 2 τελευταία της παιχνίδια είναι πρώτη καθώς υπερτερεί της ισοβαθμίας της Όλντενμπουργκ οπότε αδιάφορο για αυτήν το παιχνίδι στα περίχωρα της Βρέμης. Αδιάφορη και η Ουλμ που έχει την ισοβαθμία με την Μπάγερν και τερματίζει στην τρίτη  θέση ότι και να γίνει. Συνεπώς τα γερμανικά ματς σήμερα ένα ερωτηματικό μεγάλο χωρίς κίνητρο καμία ομάδα και εμείς λέμε ένα εκκωφαντικό ΝΟ ΒΕΤ.

Στην Τσεχία πάμε λίγο με το +1,5 της Οστράβα. Οι δύο ομάδες είναι έδρας, ισοδύναμου ρόστερ σχετικά και αναμετρώνται συνολικά για 6η φορά φέτος. Στα 4 παιχνίδια της ρέγκιουραλ μίλησε η έδρα. Προχτές για τα πλέι οφ κέρδισε η Κολίν με 1π. σε ένα δραματικό παιχνίδι. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα, είμαι λάτρης της συμμετρίας που εμφανίζουν σε μία σειρά αγώνων μέσα στην χρονιά δύο ομάδες στα μεταξύ τους και ας ελπίζουμε η Οστράβα να μας κάνει την χάρη και να κάνει το 1-1 στην σειρά, Πιθανή και η νίκη της Παρντούμπιτσε (1,50 περίπου) άλλα δεν πάμε φανατικά.

Λογικά περίπατο κάνει η Ζαλγκίρις με την Νεπτούνας στην Λιθουανία άλλα με 20 πόντους απέχουμε.

Στην Ολλανδία τέλος λογικά «σκουπίζουν» οι μεγάλοι απλά λίγο προσοχή στο πονηρό +5,5 της Τσβόλε. Ίσως δεν καλυφθεί.

Τι παίζουμε τώρα. Μονό αποδεκτό την Οστράβα και όποιος θέλει δυάδα βάζει νίκη Παρντούμπιτσε. Τα παιχνίδια είναι περίπου 7,5/10 οπότε προσεκτικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΟΛΙΝ- ΟΣΤΡΑΒΑ  2   ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΟΣΤΡΑΒΑ

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ- ΝΤΕΤΣΙΝ  1  ΝΙΚΗ ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου