Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Λαβωμένες νυχτερίδες άλλα και ένας τελικός



Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ Κυριακής. Συγκεκριμένα η Μάλαγα νίκησε πολύ εύκολα την Κάχα, ο Πανιώνιος επίσης κέρδισε με επική ανατροπή τον Παναθηναϊκό ενώ το χάντικαπ της Λούντβιγκσμπουργκ ήταν αρκετό για εμάς ωστέ να πληρωθούμε. Στο διαδίκτυο πήραμε επίσης με ανατροπή από το ημίχρονο το Περιστέρι ενώ περιμένουμε σήμερα την Ποϊτιερ στην Γαλλία να κερδίσει την Ντιζόν ώστε να πληρωθούμε εκ νέου. Το Σάββατο ειδικά η πρόταση διαδικτύου χάθηκε με «μαγεία» άλλα όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Σήμερα παρόλο που ως πρόγραμμα λόγω Ιταλίας έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με άλλες Δευτέρες εν τούτοις δεν υπάρχει κάτι πολύ δυνατό. Συνεπώς, απομονώνοντας την Ποϊτιερ που περιμένω ήδη κατέληξα σε μία δυάδα διαδικτύου στην οποία όμως πάμε μαζεμένα.

Εννοείται ότι όποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει Ποϊτιέρ και δεν την περιμένει κάπου για να κλείσει παρολί τότε βάζει Ποϊτιέρ και βγάζει ένα από τα δύο σημεία της πρότασης αν θέλει ή το κάνει τριάδα για μεγαλύτερη απόδοση. Η Ποϊτιέρ παίζει κομβικό εντός έδρας παιχνίδι (ματς σχεδόν τελικός για την παραμονή βάσει προγράμματος)  με την ψιλοαδιάφορη Ντιζόν (δεν ξέρω αν θέλει τόσο πλέι οφ όσο γράφεται) οπότε είναι από τα καλά σημεία της μέρας.

Δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Που το μυαλό δικαίως είναι στην ευρωλίγκα και πιο σωστό είναι το διαδικτυακό -18,5 παρά το -20,5 του ΟΠΑΠ. Άλλα δεν θα μπλέξω  γιατί και το Ρέθυμνο με το τρίποντο μπορεί να εγκλωβιστεί αν του το κόψει αποτελεσματικά ο Μπαρτζώκας.

Στην Ισπανία η Βαλένθια είναι με 3 σημαντικές απουσίες πενταδάτων μάλιστα παιχτών (Πιετρούς, Ντόελμαν, Λίστσουκ) που ήρθαν να προστεθούν στην ήδη γνωστή απουσία του Φαβεράνι με συνέπεια οι «νυχτερίδες» να είναι κάτι παραπάνω από λαβωμένες. Η Μπαρτσελόνα όπως είδαμε και με την Σιένα γενικά έχει μάθει να παίζει χωρίς Ναβάρο άλλα και Μάικλ πλέον και το -9,5 διαδικτυακά μοιάζει ευκαιρία ενώ πιο σωστό το 12,5 στον ΟΠΑΠ που εκτίμησε καλύτερα τα δεδομένα της αναμέτρησης για μένα. Οπότε κρατάμε Μπαρτσελόνα με -9,5 διαδικτυακά.

Στην Ιταλία τέλος επιγραμματικά αφήνουμε το ντέρμπι Βαρέζε- Ρόμα ( Βαρέζε πανίσχυρη έδρα υποδέχεται Ρόμα που είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα), οριακά προς άσσο η Καντού με -9,5 διαδικτυακά. Δεν ακουμπάμε πλέον την Σιένα που έχει και ευρωλίγκα άλλα μοιάζει σε αποσύνθεση άλλα στην Ιταλία πάντα έχει ειδικό βάρος και θέλει προσοχή ακόμα και «πεθαμένη». Αφήνουμε τους «καταραμένους» Μπιέλα- Μοντεγκρανάρο να κάνουν ότι θέλουν ενώ κρατάω την νίκη της Βενέτσια απέναντι στην Βανόλι στο 1,40 περίπου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΒΕΝΕΤΣΙΑ- ΒΑΝΟΛΙ  1    ΝΙΚΗ ΒΕΝΕΤΣΙΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1  ΜΕ 9,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΛΕΝΘΙΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου