Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ξεκινά η πραγματική δράση!!!




Αφού χθες αναλύσαμε όσο καλύτερα γινόταν το σκεπτικό για τα ειδικά στοιχήματα πάμε σήμερα να δούμε τι θα παίξουμε σε κανονική ροή αγώνων. Πρεμιέρα λοιπόν των προημιτελικών στην ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για 2 παιχνίδια. Την Πέμπτη έχουμε την δεύτερη πράξη. Γενικά έχουμε ένα κουπόνι μπροστά μας όπου πλην της ευρωλίγκα έχουμε ολόκληρη αγωνιστική στην Γερμανία ενώ σε αρκετές μη εμπορικές λίγκες έχουν αρχίσει ήδη τα πλέι οφ όπου τα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Σήμερα όμως έχουμε και τον πρώτο ημιτελικό στο κύπελλο Γαλλίας. Πάμε να τα δούμε όλα ένα- ένα.

Στην Βαρκέλωνη ο Παναθηναϊκός πάει με την ελπίδα να κάνει ένα break σήμερα ή την Πέμπτη. Το έργο του είναι δύσκολο άλλα σε μία διοργάνωση όπου συμβαίνουν πάντα αρκετά αναπάντεχα μπορείς να ελπίζεις ως το τέλος. Συνήθως το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό που κρύβει τις περισσότερες παγίδες για το φαβορί σε μία τέτοια σειρά. Μετά γνωρίζονται οι ομάδες και σε μία σειρά best of 5 αν υπάρχει εμφανή διαφορά δυναμικότητας έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Σήμερα η Μπαρτσελόνα θα είναι χωρίς Μάϊκλ, Τοντόροβιτς και Ραμπασέδα. Ο Παναθηναϊκός κομπλέ. Η επιλογή μου είναι το +8,5 διαδικτυακά του Παναθηναϊκού ή το +7,5 του ΟΠΑΠ καθώς εκτιμώ πως αν είναι να γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό θα είναι σε αυτό το παιχνίδι. Τα παιχνίδια στην ευρωλίγκα θυμίζω πως ο ΟΠΑΠ τα δίνει μονά αποδεκτά. Σε σύνολο πόντων δεν με ελκύει το 145,5 όριο αν και η λογική λέει under. Δεν θα μπλέξω. Ειδικό στοίχημα με ριμπάουντ για τον Τόμιτς και όριο τα 7,5 σε αποδόσεις του 2,00 αξίζει το ρίσκο στο over.

Στην Γερμανία έχουμε ένα παιχνίδι σήμερα. Η Μπραουνσβάϊγκ υποδέχεται την Άλμπα και η λογική έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες δείχνει Άλμπα με «τρέλα»!!!! Είμαι γνωστός ξεροκέφαλος και θυμάμαι πως η Μπραουνσβάϊγκ πριν 2 βδομάδες που χάλασε πολύ καλό δελτίο άλλα δεν μπορώ να παίξω κάτι άλλο πλην άσσου έτσι όπως μου το δίνουν. Ούτε μπορώ να βάλω κάτω τους αριθμούς και να το αναλύσω γιατί και αυτοί Άλμπα δείχνουν. Βαθμολογικά ναι μεν «καίγεται» η Μπραουνσβάϊγκ άλλα και η Άλμπα θέλει την νίκη πολύ μήπως και προλάβει τετράδα παρ’ ελπίδα. Για μένα το παιχνίδι θυμίζει το σαββατιάτικο Μπουλαζάκ- Ροάν. Θα δούμε κατά τις 10 το βράδυ αν είχαμε δίκαιο ή όχι.

Στο κύπελλο Γαλλίας η Μπουλόν της δεύτερης κατηγορίας με όπλο την πολύ καλή της έδρα έφτασε αισίως στα ημιτελικά και αφού ήδη απόκλεισε κατά σειρά Νανσί, Σολέ και Στρασβούργο (όλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας). Τώρα πάλι εντός υποδέχεται την φορμαρισμένη Ναντέρ που έφτασε εδώ με σπουδαίο διπλό στο Μπομπλάν επί της Λιμόζ. Η Μπουλόν είναι σεσημασμένη ζημιάρα του κυπέλου Γαλλίας και νομίζω εδώ που έφτασε θα τα δώσει όλα απέναντι στην Ναντέρ όπως έκανε και με τις άλλες θεωρητικά ανώτερες ομάδες που απόκλεισε. Όπλο η έδρα. Υποψιασμένες οι εταιρίες δίνουν μόνο +3,5 στην Μπουλόν άλλα ακόμα και έτσι πάμε με τον άσσο.

Από τα πλέι οφ της Ουκρανίας τέλος κρατάμε λίγο την Χιμίκ με -7,5 άλλα δεν το μπλέκουμε με άλλα και το παίζουμε μόνο του γιατί η Ουκρανία είναι μία περίεργη ιστορία και θέλει ειδική μεταχείρηση.

ΣΥΝΟΨΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+8,5)
ΤΟΜΙΤΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 7,5 REBS
ΜΠΟΥΛΟΝ (+3,5)
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (+6,5)
ΧΙΜΙΚ (-7,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Παίζεται και ΟΠΑΠ για όποιον θέλει)


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2  ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΑΛΜΠΑ  1   ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου