Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ποδόσφαιρο: Για τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (Βασίλης Ορφανίδης)


Καλημέρα στη παρέα και καλό διήμερο σε όλους. Η στήλη έχει το μομέντουμ, οι προτάσεις πηγαίνουν καλά και με περισσή αισιοδοξία, πάμε να αντιμετωπίσουμε το θηρίου του Σαββάτου, μία μέρα όπου στοιχηματικά συνήθως ξεσπάμε σε κλάματα.

Πρώτη επιλογή το G/G ανάμεσα σε Κιλμάρνοκ και Ινβερνές. Καλοί και χρυσοί οι φιλοξενούμενοι, πετάνε επιθετικά και σκοράρουν ακατάπαυστα, στην άμυνα όμως υπάρχουν θεματάκια. Οι γηπεδούχοι είναι συνεπείς στο σκοράρισμα, βλέπω το ματσάκι να ξεκινάει από το 1-1 και όταν έριξα και μια ματιά στη παράδοση, θόλωσα. Στα δεκατέσσερα παιχνίδια στην έδρα της Κιλμάρνοκ, το G/G έχει κάνει την εμφάνισή του δώδεκα φορές.

Δεύτερη επιλογή από Αυστρία εκεί όπου η ουραγός Βακ Πέλετς αντιμετωπίζει την προτελευταία Αντμίρα; Ξέρετε ποιον πήρε προπονητή η Βακ; Αυτόν που ανέβασε κατηγορία την Αντμίρα, την έβγαλε Ευρώπη, την έκανε να παίξει ωραία μπαλίτσα αλλά τον απέλυσε συνάμα. Ξέρετε ότι η Βακ δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα; Ξέρετε ότι η Αντμίρα εκτός έχει 0/3 με κλαρινοεμφανίσεις; Αν δεν ήταν Αυστρία, θα μιλούσαμε για το σημείο της ημέρας.

Τελευταία επιλογή ο άσσος της Μοντερεϊ με αντίπαλο τη Πατσούκα. Δύσκολο παιχνίδι, ευμετάβλητη η συμπεριφορά των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και να χτίσουν ένα σερί νικών. Σίγουρα η απουσία του Σουασο από την επίθεση των γηπεδούχων αποτελεί θέμα αλλά δεν μασάω. Η Πατσούκα εκτός έδρας συμπεριφέρεται αστεία στον τομέα της άμυνας και προβλέπω ένα σκορ κάπου στο 2-1. Βασικά βλέπω νίκη γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά. Για όσους κινούνται στο live, άπαξ και προηγηθούν οι γηπεδούχοι, καλύπτουμε στο Χ και τελειώσαμε.

 Στις δευτερεύουσες επιλογές: ΑΛΟΑ (OVER), ΧΑΒΡΗ (Χ), ΟΛΙΜΠΟ (Χ2), ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (G/G), ΣΙΚΑΓΟ (2-3 ΤΕΡΜΑΤΑ) και ΣΠΟΡΤ ΟΥΑΝΚΑΓΙΟ (ΠΕΡΟΥ). Καλή επιτυχία στα δελτία σας και καλά κέρδη.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ 
 
226. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ    G/G    1.55 
268. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΑΝΤΜΙΡΑ    1    1.80 
304. ΜΟΝΤΕΡΕΪ-ΠΑΤΣΟΥΚΑ    1    1.80


ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 
ΑΛΟΑ-ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ OVER (ΣΚΩΤΙΑ/ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ) 
ΣΠΟΡΤ ΟΥΑΝΚΑΓΙΟ-ΜΕΛΓΚΑΡ 1 (ΠΕΡΟΥ)


SPECIAL BETS 

ΧΑΒΡΗ-ΛΑΝΣ Χ 
ΜΟΝΤΕΡΕΪ-ΠΑΤΣΟΥΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ 
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝ-ΒΙΚΙΝΓΚ    1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου