Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Θα προκριθεί στο Μουντομπάσκετ;




Χθες ήταν μία πολύ όμορφη μέρα. Χθες η Γαλλία με δικαίωσε σε αυτό που φώναζα από το ξεκίνημα του τουρνουά. Πως η Ισπανία φέτος, αυτή η Ισπανία με Ορένγκα και χωρίς Πο – Ναβάρο, δεν το σηκώνει. Πως αυτό το 2,50-2,70 κατάκτηση Ισπανίας ήταν μεγάλο «τυρί». Επική ανατροπή είδαμε χθες και έναν Πάρκερ συγκλονιστικό. Σας είχα τονίσει και ραδιοφωνικά πως πλέον στα νοκ άουτ περιμένω έναν Πάρκερ ηγέτη από κάθε άποψη. Μέχρι στιγμής με Σλοβενία και Ισπανία ο άνθρωπος ήταν ορχήστρα. Δικαιότατα είναι η Γαλλία στον τελικό. Μπράβο στους «τρικολόρ».


Στοιχηματικά στα χθεσινά πήραμε το βασικό μας μπετ που ήταν η Γαλλία με χάντικαπ. Σας ανέφερα και ξερή νίκη Γαλλίας ραδιοφωνικά. Πήραμε και το χάντικαπ της Ουκρανίας άλλα χάσαμε την Κροατία. Σε πόντους πήραμε το under στο Λθιουανία- Κροατία ενώ σε ειδικά παικτών τέλος μόνο ο Γκασόλ διασώθηκε. Στέκομαι όμως και πάλι στην Γαλλία που ήταν το βασικό μας μπετ.


Στα μακροχρόνια μας λογικά δεν χάνουμε τον Πάρκερ ως πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Θα μας χρυσοπληρώσει καθώς μένει ένα παιχνίδι και έχει διαφορά υπέρ του +28 από τον δεύτερο Μπογκντάνοβιτς. Πολύ πιθανόν επομένως να έχουμε πληρωθεί πριν καν ξεκινήσει ο τελικός…


Έχουμε επιλέξει επίσης κατάκτηση Γαλλίας, Σε απόδοση 5,50 περίπου. Αύριο κληρώνει…
Σήμερα έχουμε δύο αγώνες κατάταξης. Στην ουσία όμως μόνο το Σερβία- Ιταλία έχει ενδιαφέρον καθώς ο νικητής πάει Μουντομπάσκετ και ο ηττημένος ξεκινά προκριματικά μαζί με όλους τους άλλους και αν πάει θα το δούμε μελλοντικά. Σλοβενία και Ουκρανία θα παίξουν απλά για την 5η θέση σε ένα αδιάφορο ματς.


Ξεκίνημα λοιπόν από το απογευματινό παιχνίδι. Η Σερβία στα νοκ άουτ δεν απόδωσε τα αναμενόμενα. Κουράστηκε; Έσφιξαν τα πράγματα; Εντάξει, δεν περιμένεις και πολλά από ένα ρόστερ με πολλά παιδιά χωρίς εμπειρίες άλλα έχασε αμαχητί και εύκολα τόσο από Ισπανία, τόσο και από Σλοβενία και αυτό είναι που μου προξενεί έκπληξη προσωπικά. Η Ιταλία επίσης πλήρωσε την αδυναμία της στα σέντερ. Από ένα σημείο και μετά όποιος προπονητής είχε το ρόστερ, το μυαλό και την τακτική να περιορίσει την καυτή περιφέρεια των ιταλών τους κέρδισε κιόλας. Χθες ο Φρατέλο, που κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι καλός προπονητής έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε, κράτησε την Ιταλία στους 58π. μόνο και κέρδισε την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ. 


Στοιχηματικά τώρα. Λογικά η Σερβία αξιοποιεί τον Κρστιτς σήμερα άλλα έχει και περιφέρεια με το τρίποντο αρκεί να είναι σε καλό φεγγάρι οι συνήθεις ύποπτοι. Η Ιταλία θα παίξει το γνωστό παιχνίδι με τους Μπελινέλι- Αραντόρι- Τζεντίλε- Ντάτομε να παίρνουν προσπάθειες και τον  Κουζίν πιθανόν να παλεύει με τον Κρστιτς σε μία προσπάθεια να περιορίσει την ζημιά από την ρακέτα. Το χάντικαπ +3,5 για Ιταλία είναι μπερδεμένο. Ούτε και νίκη Σερβία δεν παίζω στο 1,60. Σίγουρα το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες άλλα κακά τα ψέματα. Υπάρχει και η λύση των προκριματικών για τον χαμένο οπότε ναι μεν σημαίνει έξτρα κούραση και άγχος άλλα πάλι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Προσωπικά θα ήθελα η Σερβία να προκριθεί από σήμερα στο Μουντομπάσκετ για πολλούς λόγους..


Τι παίζουμε τώρα. Ελάχιστα πράγματα και φυσικά μαζεμένα- συντηρητικά.


Στον ΟΠΑΠ το head to head του Μπιέλιτσα με τον Ντάτομε. Παίζουμε Μπιέλιτσα με +2,5. Με έχει προδώσει με Ισπανία και Σλοβενία ο συγκεκριμένος άλλα γενικά και η ομάδα δεν τράβηξε. Σήμερα σε ένα άλλο στυλ παιχνιδιού πιστεύω να προσφέρει πολλά περισσότερα.
Διαδικτυακά Μπιέλιτσα over 10,5 πόντους. Τίποτε άλλο από εδώ. Ο νικητής είναι αμφίρροπός και με +3,5 Ιταλία δεν θα ήθελα να ακουμπήσω.


Στο βραδινό παιχνίδι. Η Σλοβενία λογικά θα θέλει να δώσει μία τελευταία καλή παράσταση μπροστά στον κόσμο της. Η Ουκρανία χωρίς άγχος άλλα πάντα υπολογίσιμη και ζημιάρα όπως είδαμε. Πονηρό το +9,5 που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Ουκρανία. Μία ομάδα που έχει κάνει τόσες καλές εμφανίσεις σε ένα ευρωμπάσκετ δεν την υποτιμάς έτσι. Εκτός και αν περιμένεις αυτό που περιμένω και εγώ. Δηλαδή ένα ελεύθερο παιχνίδι πλέον και από τον Φρατέλο χωρίς σκοπιμότητα οπότε αυτό ευνοεί την Σλοβενία και μάλλον καλύπτεται το πονηρό 9,5. Το θέμα είναι πληρώνεις για να μάθεις; Εγώ θα βάλω πολύ λίγα ίσα για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου.


Στο διαδίκτυο βρίσκουμε το χάντικαπ στο -8,5 οπότε αγοράζουμε αυτό. Μαζί με το under 13,5 πόντοι Γκόραν Ντράγκιτς που λογικά πρέπει να μπει στην άκρη να παίξουν και άλλοι που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.


Συνεπώς


ΟΠΑΠ

HEAD TO HEAD
ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ – ΝΤΑΤΟΜΕ ------  ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ  ΜΕ +2,5


ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ- ΣΕΡΒΙΑ  OVER  10,5 ΠΟΝΤΟΙ
ΓΚ. ΝΤΡΑΓΚΙΤΣ  UNDER  13,5 ΠΟΝΤΟΙ


ΒΕΤ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΟΥΚΡΑΝΙΑ   1  ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


***ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ. ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

 Ραδιοφωνικά τα λέμε 4-5 ΕΔΩ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου