Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πέφτουν κορμιά σήμερα...




Τα ταμεία συνεχίζονται κανονικά με συνέπεια να μιλάμε για συνήθεια που έγινε λατρεία. Χθες πληρωθήκαμε αδρά με ΒΟΣΝΙΑ και ΠΓΔΜ. Μάλιστα δεν χρειαστήκαμε καν τα χάντικαπ καθώς αμφότερες οι ομάδες κέρδισαν. Συνεχίζονται κανονικά πάντως και οι εκπλήξεις στο φετινό ευρωμπάσκετ. Άσχετα με το δικό μας ταμείο, η ήττα της Σερβίας με τόσο εύκολο τρόπο προκάλεσε αίσθηση. 

Πάμε στα σημερινά όπου είναι σειρά του ά και του β’ ομίλου να ξεκουραστούν. Παίζουν ο γ’ και ο δ’.

Ξεκίνημα από νωρίς όπου λογικά η Ισπανία ξεσπάει μετά την απρόσμενη για αυτήν ήττα από την Σλοβενία. Δίκαιο το χάντικαπ πιστεύω καλύπτεται εύκολα ή δύσκολα. Σέβομαι την όλη προσπάθεια της Τσεχίας και έχει κερδίσει την συμπάθεια μου άλλα το μομέντουμ προστάζει άσσο. Συνεπώς Ισπανία με -16,5.

Αφήνουμε ήσυχο το πονηρό χάντικαπ που έχουν να καλύψουν οι ρώσοι.

Αφήνουμε ήσυχο και το παιχνίδι της Ιταλίας στα χάντικαπ όπου λογικά έχοντας δύο περιφερειακές ομάδες με έμφαση στο τρίποντο μόνο το όβερ 148,5 αξίζει εδώ.

Σημαντικό και κομβικό παιχνίδι κυρίως για την Πολωνία αυτό με την Κροατία. Οι κροάτες ίδρωσαν άλλα πέτυχαν την πρώτη τους νίκη με την Γεωργία. Οι πολωνοί έχασαν και από την Τσεχία δικό τους παιχνίδι στην ουσία και πλέον το +6,5 που έχουν ως χάντικαπ μοιάζει καλή επιλογή καθώς περιθώρια δεν υπάρχουν. Νίκη Κροατίας δεν παίζω. Συνεπώς Πολωνία με +6,5.

Η Σλοβενία πέτυχε σπουδαία νίκη από κάθε άποψη με την Ισπανία. Το θέμα είναι μην έχει μείνει ακόμα στα πανηγύρια και υποτιμήσει την Γεωργία όντας χαλαρωμένη. Ο «Μπόζα» είναι έξυπνος διαχειριστής άλλα οι παίχτες είναι νέα παιδιά και όπως και να το κάνουμε πέτυχαν κάτι σπουδαίο. Η Γεωργία είναι στρωμένη ομάδα με εξαιρετική περιφέρεια και επικίνδυνη. Συνεπώς προς άσσο και +8,5 για Γεωργία είμαι άλλα προσεκτικά.

Σπουδαίο παιχνίδι τέλος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Οι τούρκοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και με ήττα χαιρετούν. Η Ελλάδα είναι άνετη βαθμολογικά άλλα θέλει να «καθαρίζει». Πάντα υπάρχει φουλ κίνητρο όταν μιλάμε για Ελλάδα- Τουρκία άσχετα αν μέχρι τώρα η Τουρκία δεν βλέπεται και η εθνική μας πετάει. Το χάντικαπ είναι πονηρό και έπεσε από +8,5 σε +6,5 υπέρ των τούρκων για δύο λόγους Γιατί οι τούρκοι παίζουν την ύπαρξη τους και γιατί ο Σπανούλης θα μείνει εκτός από αυτό το παιχνίδι για να μην υπάρχουν χειρότερα με τον τραυματισμό του. Είμαι με τον τούρκο παρόλο που αποτελεί στοιχηματική πληγή. Για τελευταία φορά θα τον ακουμπήσω. Συνεπώς Τουρκία με +6,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΙΝΗ 


706. ΙΣΠΑΝΙΑ- ΤΣΕΧΙΑ (+16,5)   1

709.ΚΡΟΑΤΙΑ- ΠΟΛΩΝΙΑ (+6,5)   2

711. (+6,5) ΤΟΥΡΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ    1


ΔΥΑΔΑ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΟΙΝΗ


710. (+8,5) ΓΕΩΡΓΙΑ- ΣΛΟΒΕΝΙΑ  1

708. ΙΤΑΛΙΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ   OVER  148,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


** ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΝΕΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ Ή ΔΥΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η ΧΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου