Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Crust test με τον κακό δαίμονα!!!




Η πρώτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ ανήκει πλέον στην ιστορία. Ήταν μία πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις, με ομάδες που παρουσιάστηκαν κάτω του αναμενομένου και αουτσάϊντερ που με όπλο το τρίποντο έπαιζαν σαν ακλόνητο φαβορί. Απογοήτευσε η Τουρκία που υποτίμησε την Φινλανδία και το πλήρωσε. Αποκαρδιωτική η Πολωνία που πίστεψε πως με Γκορτάτ και Λάμπε θα πάρει μία εύκολη νίκη άλλα διασύρθηκε από τους ψυχωμένους γεωργιανούς. Ανεκδιήγητοι οι γάλλοι που τα περίμεναν όλα από τον Πάρκερ. Βέβαια εδώ είχαμε και έναν αστάθμητο παράγοντα. Το 60% στα τρίποντα και το εκνευριστικό 9 στα 15 για τους γερμανούς! Ειδικά το τελευταίο πόνεσε πολύ. Στα υπόλοιπα αξίζει να σημειωθεί η μαχητικότητα της Τσεχίας, το ματ του «σοφού» στον λίγο Καζλάουσκας, η εξαιρετική εμφάνιση της Ιταλίας και τα δύο χιτσκοκικά φινάλε με Μαυροβούνιο και Ουκρανία να χαμογελάνε ανέλπιστα.

Στοιχηματικά αν και η πρεμιέρα έκρυβε πολλές παγίδες από όλες τις απόψεις εμείς βρήκαμε τον τρόπο να πληρωθούμε. Ταμείο διαδικτύου λοιπόν με Σερβία και Ιταλία. Δεν χρειάστηκαν καν τα χάντικαπ ενώ βάσει εξέλιξης των αγώνων έγινε χωρίς άγχος μπορώ να πω. Στον ΟΠΑΠ είχαμε εκτός από τα δύο αυτά παιχνίδια και την Σουηδία στην τριάδα μας και χάσαμε δίκαια. Πέρασε και το under στο Ρωσία- Ιταλία που είχα επισημάνει.
Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα σε μία νέα μέρα για όλες τις ομάδες.

Ξεκίνημα από νωρίς με την Κροατία να είναι φαβορί και pupbic bet στο παιχνίδι με την Γεωργία στο 1,50 περίπου. Εντάξει οι κροάτες δεν περίμεναν και πολλά από το χθεσινό παιχνίδι άλλα το σημερινό πρέπει να το πάρουν αν δεν θέλουν να μείνουν από νωρίς εκτός συνέχειας ευρωμπάσκετ. Δεν πείθει πάντως το σύνολο του Ρέπεσα. Ο Μπογκντάνοβιτς το παλεύει μόνος και οι ψηλοί Τόμιτς- Ζόριτς μοιάζουν ανεπαρκείς παρόλο που είναι ποιοτικοί παίχτες. Ο Ούκιτς στην οργάνωση θα σκάσει! Είναι μόνος του. Η Γεωργία έχει ομοψυχία και τους Σανικίτζε- Μαρκοϊσβίλι σε καλή κατάσταση. Πλασματικές οι αποδόσεις. Ο μπουκ περιμένει να πάρει αρκετό ποντάρισμα στην νίκη της Κροατίας και την έχει πετσοκόψει ή την έχει δώσει πονηρά σε μία δεύτερη σκέψη για να δελεάσει τα «πακέτα». Μπορεί να βγει και εύκολα. Δεν αντιλέγω. 1,50 πάντως για public must win ο κροάτης εμένα μου μυρίζει… 

Το Μαυροβούνιο- Λετονία το αφήνουμε ήσυχο.

Το Ισραήλ επίσης θέλει την νίκη πολύ ειδικά μετά την χθεσινή βόμβα της Γερμανίας. Η Ουκρανία δεν μου άρεσε με το Βέλγιο. Έκανε ανατροπή  και έκλεψε την νίκη με δραματικό τρόπο άλλα την περίμενα λίγο περισσότερο παραγωγική να πω την αλήθεια. Εν ολίγοις μετά το κάζο που έπαθε το Ισραήλ με την Μ. Βρετανία πιστεύω πως καθαρίζει την Ουκρανία γιατί αν δεν καθαρίσει θα αγχωθεί πολύ στην συνέχεια και παρόλο που ο όμιλος έμοιαζε εύκολος για πρόκριση στα παλικάρια του Σιβέκ θα καταλήξουμε να μιλάμε για μία από τις απογοητεύσεις της διοργάνωσης από πολύ νωρίς βάσει πάντα του ρόστερ και της φιλοδοξίας που έχουν οι εβραίοι! Συνεπώς νίκη Ισραήλ στο χαμηλό 1,35. ΟΠΑΠικά προς Ισραήλ με -4,5.

Στο σκανδιναβικό ντέρμπι είμαι με την Σουηδία. Δεν με νοιάζει τι έγινε χθες. Από τις αναλύσεις ακόμα που έγραφα πριν 20 μέρες εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω στο μυαλό μου για νίκη της Σουηδίας. Επειδή όμως είναι «ξυλοκόποι» οι σουηδοί θα κρατήσω το +9,5 που πιστεύω δεν θα καλυφθεί. Θα δούμε άλλες ομάδες σήμερα πιστεύω. Τόσο η Φινλανδία όσο και η Σουηδία θα είναι αλλαγμένες. Συνεπώς Σουηδία +9,5.

Πονηρό το χάντικαπ της Βοσνίας. Φυσικά και είναι ανώτερη η Σερβία σε όλα τα επίπεδα άλλα είναι ίδιας σχολής οι ομάδες και δεν θέλω να ακουμπήσω. Με το μαχαίρι στο λαιμό αν με ρωτάτε είμαι με +10,5 για Βοσνία άλλα σε μονό αποδεκτό και μόνο πολύ λίγα για την περιέργεια.

Γερμανία και Βέλγιο έχουν αντίθετα συναισθήματα. Ο γερμανός κέρδισε τους γάλλους και πετάει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει νεανική ομάδα και είναι σε φάση ανανέωσης. Το Βέλγιο έχασε δικό του παιχνίδι με την Ουκρανία και υπάρχει προβληματισμός. Συνήθως σε τέτοιο μομέντουμ κερδισμένος βγαίνει ο κατηφής οπότε πάμε με Βέλγιο και +6,5.

Ιταλία – Τουρκία είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και σετάκι με το Κροατία- Γεωργία. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Κροατία- Γεωργία. Αν ο κροάτης χάσει τότε η Τουρκία περνά. Αγωνιστικά καθαρά τώρα λογικά η Τουρκία πρέπει να αντιδράσει μετά το χθεσινό χαστούκι. Σέβομαι την Ιταλία που βγάζει ομοψυχία άλλα η σοβαρή Τουρκία πλέον κερδίζει. Και πρέπει να κερδίσει. Συνεπώς Τουρκία νίκη 1,45 και Τουρκία -3,5 ΟΠΑΠικά.


Πολωνία- Τσεχία το αφήνουμε ήσυχο.

Πάμε στην Ελλάς που δεν έπεσε θύμα έκπληξης χθες και διέσυρε την Σουηδία. Στρωμένη ομάδα. Μπράβο στον Τρινκιέρι. Η Ρωσία πλήρωσε με ήττα από την Ιταλία τις πολλές απουσίες της και την διοικητική της αναμπουμπούλα άλλα όχι και +12,5  ρε παιδιά… Εντάξει είναι προκλητικό χάντικαπ. Ρωσία με +12,5 σε προτάσεις και ας χάσω. Είναι πρόκληση μεγάλη.

Λιθουανία- ΠΓΔΜ το αφήνουμε ήσυχο.

Η Γαλλία λογικά σοβαρεύεται και κερδίζει περίπατο. Δεν το κρατάω πάντως ως σοβαρό μπετ. Για την περιέργεια πάντως είμαι με Γαλλία και -20,5 διαδικτυακά σε μονό.

Μεγάλο παιχνίδι τέλος για τους οικοδεσπότες που ίδρωσαν χθες με την Τσεχία. Οι ισπανοί μοιάζουν να είναι 2 επίπεδα πάνω από όλους άλλα το +8,5 των σλοβένων είναι πονηρό, με καλύπτει και θα το τιμήσω. Δεν περιμένω περίπατο Ισπανίας σήμερα…


ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ


ΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ   4,20+

ΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟ   3,00+

ΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ  3,70 +

ΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7,00


ΠΡΟΤΑΣΗ 


720. ΕΛΛΑΔΑ- ΡΩΣΙΑ (+12,5)    2

723. (+8,5) ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ    1

ΒΑΣΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΚΟΙΝΗ ΣΕ ΟΠΑΠ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ


 **ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΠΑΠ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΟΣΗ

717. ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΒΕΛΓΙΟ (+6,5)    2



**ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- ΣΟΥΗΔΙΑ  (+9,5)   2





ΔΥΑΔΑ ΜΙΚΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ)


ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ   2   1,35

ΙΤΑΛΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ  2   1,50



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου