Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κοντράρει το φαβορί στα ίσια;



Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα με σχεδόν όλα τα παιχνίδια να γίνονται αύριο (πρεμιέρα Μπουντεσλίγκα, πρεμιέρα Ρωσία, κυρίως πιάτο Αδριατικής Λίγκα, κύπελλο Ελλάδας). Για το Eurochallenge τα είπαμε στο χθεσινό άρθρο ενώ με την πρεμιέρα της VTB Λίγκα δεν θα ασχοληθούμε και ας είναι προφανές φαβορί η Λιέτουβός Ρίτας. Στο Καζακστάν δεν φημίζεται για την «φιλοξενία» της η Αστάνα συνεπώς αυτό το 1,50 στο διπλό ίσως είναι «τυράκι».

Πρώτη επιλογή είναι το χάντικαπ της Βενέτσια. Θαυμάσαμε πέρσι της εξαιρετική πορεία της ομάδας του Ματσόν. Φέτος με ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ η ιστορική «Reyer» θέλει να είναι ξανά στο προσκήνιο και μάλλον θα τα καταφέρει καθώς αρκετές ομάδες έχουν αποδυναμωθεί. Όπλο φυσικά η άμυνα. Η Καντού είναι πιο έτοιμη, έχει δώσει ήδη 4 επίσημα παιχνίδια (με Σιένα για το Σούπερ Καπ, με Ακαντέμικ- Νίμπουργκ- Λε Μαν για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα) και κέρδισε και τα τέσσερα. Εγγύηση ο Τριντσιέρι στο πάγκο, θα έχουμε μία καλή μονομαχία στην σκακιέρα. Εκτιμώ πως δύσκολα θα καλυφθεί το χάντικαπ της Βενέτσια πάντως και ίσως σε σύνολο πόντων το under έχει περισσότερη αξία από το over σε ένα όριο 151,5. Στους 8,5π. άνοιξε το όριο παντού. Ήδη πάντως μερικές εταιρίες άρχισαν να το κατεβάζουν δειλά- δειλά.

Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη της Άλμπα από αύριο (1,35). Βάζω το σημείο απλά για να κλείσει η δυάδα. Όσοι καλύπτεστε με το μονό αποδεκτό της Βενέτσια μπορείτε να το αποφύγετε. Θεωρώ πως θα μπει με το δεξί η ακριβή Άλμπα στο πρωτάθλημα άλλα έχω μάθει πάντα στην Γερμανία να είμαι εγκρατής.


 UPDATE 18.15 - ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

700. ΚΑΝΤΟΥ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+8,5)   2   (81-61)
705. (+0,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ    2
708. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΓΚΙΣΕΝ (+5,5)    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 

21.30 ΚΑΝΤΟΥ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ 2   ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΒΕΝΕΤΣΙΑ   9/10
18.00 ΑΛΜΠΑ- ΑΡΤΛΑΝΤ     1   ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ 

** Όσοι δεν έχουν προλάβει +8,5 για Βενέτσια στην εταιρία τους παίζουν μέχρι +6,5 διπλό. Από εκεί και κάτω το αφήνουν και περιμένουν το live.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου