Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Υπάρχει ψωμί!

Με εξαιρετική εμφάνιση και σούπερ άμυνα η Τόφας κέρδισε χθες εύκολα την Τουρκ Τέλεκομ. Περιμένουμε πλέον αύριο και η Μπουντούσνοστ να κάνει το καθήκον της και να πληρωθούμε. Σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο. Τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και διαδικτυακά.

Πρώτη επιλογή είναι η Κανάρια 1939. Η νεοφώτιστη ομάδα δεν έπαιξε άμυνα στην Μαδρίτη και έχασε δίκαια και ας έβαλε 86π. Στο νησί πάντως, όπως και η Γκραν αναμένεται να είναι περισσότερο «σκληρή». Στην έδρα της ποντάρει άλλωστε για να σωθεί φέτος. Η Σαραγόσα κέρδισε εντός την προβληματική Κάχα στην πρεμιέρα (το είχαμε στις εκτιμήσεις) άλλα φέτος γενικά σαν ρόστερ δεν πολυπείθει. Πόσο μάλλον εκτός έδρας που παραδοσιακά η Σαραγόσα αποδυναμώνεται. Και κάτι ακόμα. Έρχεται πρόγραμμα φωτιά για την Κανάρια. Είναι πολύ νωρίς να το πω άλλα το σημερινό παιχνίδι με την Σαραγόσα, οι νησιώτες πρέπει να το κερδίσουν.

Δεύτερη επιλογή είναι το Στρασβούργο. Άλλαξε αρκετά στο ρόστερ της η Γκραβελίν (που πέρσι πήγαινε τρένο για ένα διάστημα) και λογικά μέχρι να «στρώσει» θα θέλει λίγο χρόνο. Εξαιρετική έδρα πάντως και φυσικά στόχος η κορυφή. Στον αντίποδα το Στρασβούργο συνεχίζει να «χώνει» χρήμα σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από την μετριότητα. Έτσι πήρε τον Φιτς από την Μάλαγα (για Γαλλία είναι σούπερ) ενώ και ο Κολέ στον πάγκο λογικά δίνει μία ασφάλεια στις ειδικές καταστάσεις. Θεωρώ το +11,5 του Στρασβούργου μεγάλο χάντικαπ για πρώτη αγωνιστική στην Γαλλία. Περιμένω φέτος ένα δυνατό Στρασβούργο.

Τρίτη επιλογή είναι η Χάγκεν. Στην πρεμιέρα τον πρώτο «τελικό» τον έχασε από την Γκίσεν η Χάγκεν. Τώρα παίζει εκτός ακόμα έναν με την Μίτελ αυτή την φορά. Στόχος όλων αυτών των ομάδων είναι η παραμονή και κάθε νίκη επί του «ανταγωνιστή» μετρά διπλά. Οριακά περιμένω να προκύπτει ο νικητής, οπότε το +6,5 της Χάγκεν είναι καλό χάντικαπ. Δεν παίζουμε απλή νίκη Μίτελ και ας δυσκόλεψε την Βόννη στην πρεμιέρα.

Στο διαδίκτυο κρατάω την νίκη για την Κανάρια 1939 και το χάντικαπ του Στρασβούργου (+11,5).

Από την Αδριατική λίγκα κρατάω την Τσιμπόνα (+3,5).



ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ : ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ ΝΙΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ 9/10

703. ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+1,5)   1
705. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ (+6,5)   2
707. ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (+11,5)   2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939- ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1   ΝΙΚΗ     (1,90)   9/10
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  2  ΜΕ 11,5π. ΥΠΕΡ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 9/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου