Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα με ντέρμπυ!


Πληρώθηκαν εκ νέου χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την ιντερνετική μας πρόταση. Συγκεκριμένα εύκολα πήραμε το under στο παιχνίδι Ρέθυμνο- Άρης ενώ ευκολότερα την νίκη της Ρέτζιο Εμίλια στο παιχνίδι με την Μπιέλα. Στον ΟΠΑΠ δικαιωθήκαμε απόλυτα για την Χιπούσκοα και την Βανόλι. Δεν μας έκανε την χάρη η Βούρτζμπουργκ. Σήμερα δεν έχουμε πολλές επιλογές. Πάμε μόνο με μία πρόταση διαδικτύου

Πρώτη επιλογή είναι η χαμηλή νίκη της Σαλόν  Σαονέ. Οι γηπεδούχοι έχουν και την ευρωλίγκα και γενικά όσο θα την έχουν δεν θα ανταποκρίνονται σωστά στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος απλά η φετινή Νανσί, ειδικά εκτός, δεν πείθει οπότε εύκολα ή δύσκολα η Σαλόν κερδίζει.

Δεύτερη επιλογή είναι το under στο ελληνικό ντέρμπυ. Βάσει την εικόνας που έχουμε από την ευρωλίγκα θα έλεγε κανείς πως το over θα συγκέντρωνε περισσότερες πιθανότητες. Απλά περιμένω νευρικότητα σήμερα, αρκετά λάθη και όχι ρεσιτάλ ευστοχίας στο πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς με τις δύο ομάδες να έχουν νέους προπονητές (έλληνες) και πιθανότατα αρκετό άγχος. Αξίζει και η ισοπαλία λόγω απόδοσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

18,45  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  UNDER   154,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ   60-64
21.30  ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ- ΝΑΝΣΙ    1   ΝΙΚΗ   76-61

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   ΙΣΟΠΑΛΙΑ   (18,00 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου