Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κομβικά παιχνίδια σε Μπραουνσβάϊγκ και Σεβίλλη


Τραγική και μονοδιάστατη η Κάχα μας χάλασε το ταμείο στο διαδίκτυο καθώς είχαμε πάρει νωρίτερα πανεύκολα την νίκη της Εφές. Τραγικός και ο Ολυμπιακός που δεν έπαιξε στοιχειώδη άμυνα ώστε να κρατηθεί το under στην πρόταση του ΟΠΑΠ. Πέρασαν παλικαρίσια η Κίμκι και η Ροάν. Επιστροφή στα κλασικά κουπόνια σαββατοκύριακου σήμερα με τα πρωταθλήματα  στην Ευρώπη να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πρώτη επιλογή είναι η Σεβίλλη. Είμαι αναγκασμένος να πληρώσω την περιέργεια μου καθώς η Σεβίλλη εντός πάντα παίζει καλύτερα, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και πιθανότατα αν χάσει και σήμερα ο φημισμένος Ρενέσες θα μετράει αντίστροφα. Τα Γκραν Κανάρια ξεκίνησαν δυνατά την χρονιά άλλα εκτός έδρας πάντα έβγαζαν αδυναμίες και ας έβγαλαν διπλό στην μέτρια Μανρέσα φέτος.την 2η αγωνιστική.  Η Σεβίλλη έχει να χάσει σε αναμέτρηση πρωταθλήματος από τα Γκραν από τον Μάϊο του 2010. Έστω και δύσκολα πιστεύω πως κερδίζει σήμερα. 

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπραουνσβάιγκ. Δεύτερο σερί εντός για την ομάδα του Φλεβαράκη που προέρχεται από δίκαια ήττα με την Βόννη. Σίγουρα θα θέλει να «ρεφάρει» αυτή την ήττα και ρεαλιστικά μπορεί. Η Μπέϊρουθ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 4 στα 4 άλλα κάπου θα την κάνει την «γκέλα» της καθώς δεν ξεχνάμε πως μιλάμε για μία μικρομεσαία ομάδα χωρίς σπουδαίο ρόστερ. Στην μικρή προϊστορία των δύο ομάδων η Μπραουνσβάϊγκ μετρά μόνο νίκες. Συνεπώς κερδίζει σήμερα εύκολα ή δύσκολα ένα παιχνίδι που από την αρχή το είχε για «νίκη εντός προγράμματος».

Τρίτη επιλογή είναι η Ουλμ. Σέβομαι την Άλμπα φέτος που «πετάει» φωτιές σε Ευρώπη και Γερμανία άλλα το χάντικαπ της Ουλμ δεν είναι μικρό σήμερα. Μία Ουλμ που στρώνει σιγά, σιγά και έχει πάντα βλέψεις τετράδας βάσει του υλικού της. Στα θετικά η κούραση της Άλμπα καθώς παίζει στην ευρωλίγκα και έχει πάρει ζεστά το θέμα πρόκρισης εκεί οπότε σε κάθε αναμέτρηση τα δίνει όλα και έχει ανταμοιφθεί με το απόλυτο των νικών.

Στο διαδίκτυο κρατάω το under 145,5 στην αναμέτρηση Απόλλων- ΚΑΟΔ και την νίκη της Μπραουνσβάϊγκ (1,90). 

Πάμε συγκρατημένα σήμερα σε ΟΠΑΠ και διαδίκτυο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

723. ΑΛΜΠΑ- ΟΥΛΜ (+8,5)   2        80-88
726. (+0,5) ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ    1     100-69
733. ΣΕΒΙΛΛΗ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+1,5)    1    74-63

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

16.00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ- ΚΑΟΔ   UNDER   145,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ   71-71
20.30 ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ   1  ΝΙΚΗ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου