Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Γαλλικό κλειδί




Πέρασε η πρώτη αγωνιστική της ευρωλίγκα και η αίσθηση που μου άφησε ήταν λίγο πικρή. Ένα ταμείο έγινε. Η πρόταση διαδικτύου της Πέμπτης πλήρωσε. Με Άλμπα (τεράστια Άλμπα) και under στο Ζαλγκίρις- Τσεντεβίτα. Ευχαριστημένος δεν είμαι πάντως καθώς κομβικά σημεία δεν πέρασαν όπως της Μάλαγα και της Παρτίζαν. Περισσότερο μας «πήγαν» τα σύνολα πόντων όπου και χθες εύκολα πέρασε το under στο Μπαρτσελόνα- Μπάμπεργκ. Σήμερα έχουμε επιστροφή στα αγαπημένα μας πρωταθλήματα με πλούσιο πρόγραμμα. Στον χορό και η Ελλάδα πλέον.

Πρώτη επιλογή είναι η Κάχα Λαμποράλ. Οι βάσκοι είχαν παιχνίδι την Πέμπτη στο ΣΕΦ όπου και το έχασαν. Έφτασαν αισίως τις 2 ήττες σε 3 επίσημα παιχνίδια. Και αν χάσουν από τα Γκραν στα Κανάρια τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους καθώς δεν ξεχνάμε πως οι στόχοι της Κάχα είναι η κορυφή και μόνο. Οι νησιώτες από την άλλη ξεκίνησαν ιδανικά την χρονιά με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ παραδοσιακά έχουν από της καλύτερες έδρες στην Ισπανία. Δεν θα περάσει εύκολα η Κάχα άλλα πιστεύω πως κερδίζει (και για λόγους ψυχολογίας) καθώς Παρασκευή έρχεται το πονηρό εντός έδρας παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και πρέπει το κλίμα να είναι άριστο! Κατανοώ παραμέτρους όπως η κούραση της Κάχα ή η έδρα της Γκραν άλλα η Κάχα είναι υποχρεωμένη να κερδίζει τέτοια ματς.

Δεύτερη επιλογή είναι η Ναντέρ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η αλλοπρόσαλλη Χάβρη πέρασε αέρας από την Μπουλαζάκ ενώ η Ναντέρ εντός έχασε στο τέλος από την Λιμόζ. Γενικά η Χάβρη έχει έδρα (αν θέλει) άλλα δεν ήταν ποτέ εμπιστοσύνης. Η Ναντέρ όσοι θυμούνται και από πέρσι γενικά κάνει ζημιές. Είναι σφιχτή και πεισματάρα ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της. Στα θετικά ότι η Ναντέρ έχει στα δύο επόμενα παιχνίδια να παίξει με Βιλερμπαν εντός και Παρί εκτός, δύο δύσκολα παιχνίδια που πιθανότατα θα χάσει. Οριακό το βλέπω το παιχνίδι και δεν αποκλείω ακόμα και νίκη της Ναντέρ για τους τολμηρούς. Καλό χάντικαπ το +5,5.

Τρίτη επιλογή είναι η Ροάν. Από εντός έδρα ήττα σοκ προέρχεται η Ροάν στο παιχνίδι με την Ποϊτιέρ. Από φυσιολογική ήττα στο Ανταρές της Λε Μαν προέρχεται η Νανσί. Μιλάμε για 2 παραδοσιακές δυνάμεις της Γαλλίας που δείχνουν πάντως ακόμα να «ψάχνονται». Δεν είναι για +7,5 η Ροάν. Θεωρώ πως δεν καλύπτεται τόσο εύκολα.
Σημείο ημέρας για ΟΠΑΠ η Ναντέρ.

Στο διαδίκτυο πάμε με το χάντικαπ της Ελευσίνας (+5,5) στο παιχνίδι με το Περιστέρι και με την νίκη της Σολνόκι (1,70 μ.ο.) επί της Μπουντούσνοστ από την Αδριατική Λίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

722. (+1,5)  ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    2
729. ΧΑΒΡΗ- ΝΑΝΤΕΡ (+5,5)   2
726. ΝΑΝΣΙ- ΡΟΑΝ (+7,5)     2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

17.00  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ  2   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
18.00  ΣΟΛΝΟΚΙ- ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ  1  ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου