Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Εορταστική Δευτέρα!



Κακή η χθεσινή μέρα. Μόνο τα Γκραν στάθηκαν στο ύψος τους. Η Πέζαρο δεν έπαιξε άμυνα ποτέ (100π. δέχτηκε) ενώ η Μοντεγκρανάρο ασόβαρη ηττήθηκε στην παράταση. Σήμερα το πρόγραμμα είναι φτωχό. Θα έχουμε προτάσεις απλά πάμε μαζεμένα γιατί τα παιχνίδια δεν είναι και πολύ ελκυστικά.

Πρώτη επιλογή είναι ο ΑΓΟΡ. Ο Παναθηναίκός διέσυρε την Ολίμπια στα πλαίσια της ευρωλίγκας άλλα τώρα απέναντι στο Ρέθυμνο δεν έχει λόγο να φορτσάρει ειδικά όταν την Πέμπτη έχει σημαντικό παιχνίδι στην Πόλη με την Ουλκέρ για την ευρωλίγκα. Πιθανότατα να πειραματιστεί ο Πεδουλάκης και με εναλλακτικά σχήματα ενώ και το Ρέθυμνο δεν είναι αμελητέα ποσότητα κακά τα ψέματα.  Το χάντικαπ πιστεύω δύσκολα θα καλυφθεί. Στα αρνητικά η απουσία του Μπράουν για το Ρέθυμνο.

Δεύτερη επιλογή είναι η Ντιζόν. Το σημείο ήταν και στην χθεσινή πρόταση ΟΠΑΠ. Συνεχίζω να πιστεύω πως η Σαλόν ή χάνει ή κερδίζει πολύ δύσκολα οπότε οι 5.5π. της Ντιζόν μας δίνουν καλό μαξιλαράκι.

Τρίτη επιλογή είναι το under στο Βαρέζε- Καντού. Ο Τριντσιέρι ξέρει πως η άμυνα δίνει τις νίκες. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στο παιχνίδι με την Κίμκι. Η Βαρέζε είναι «χοτ», αήττητη  και ομάδα «run n gun» και ο μόνος τρόπος για να μείνει στο παιχνίδι η Καντού είναι το σκληρό παιχνίδι. Προσέχουμε επίσης πως η αναμέτρηση είναι ντέρμπυ του Βορρά και ένα από τα κλασσικά καλά παιχνίδια της ιταλικής λίγκας με μικρή αντιπαλότητα πάντως. Περιμένω άμυνα από τους φιλοξενούμενους και το under είναι ότι πρέπει. Στον ΟΠΑΠ το όριο παίζεται 3 με 4 πόντους παραπάνω από ότι διαδικτυακά.

Στο διαδίκτυο κρατάω το under στην αναμέτρηση Σπαρτάκ- Κίμκι για την vtb league  και την νίκη της Εφές (1,45) στο ντέρμπυ της Πόλης με την Γαλατασαράϊ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

750. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΡΕΘΥΜΝΟ (+17,5)       92-50
751. (+5,5) ΝΤΙΖΟΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ    1     70-95
752. ΒΑΡΕΖΕ- ΚΑΝΤΟΥ  UNDER 156,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ   77-73

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

17.30 ΣΠΑΡΤΑΚ- ΚΙΜΚΙ  UNDER  144,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ   74-69
18.30 ΕΦΕΣ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   1  ΝΙΚΗ  73-83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου