Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Σάββατο με το στανιό!


Συνεχίζουμε τις πληρωμές απτόητοι. Χθες με την Καντού έκλεισε με ταμείο η πρόταση ΟΠΑΠ της Πέμπτης. Μαζί με την Σιένα πλήρωσε και η διαδικτυακή μας πρόταση. Είχαμε και εξτραδάκια βέβαια με αποκορύφωμα μία 7άδα αγώνων που σας δόθηκε από άλλο ιστότοπο και απόδοση περίπου 65,00! Σήμερα αν και Σάββατο το πρόγραμμα δεν είναι ελκυστικό. Συνεπώς πάμε συγκρατημένα και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτούμε.

Πρώτη επιλογή είναι η Καβάλα. Με τις αλλαγές που έχει κάνει σε σχέση με πέρσι η ομάδα της Μακεδονίας δεν πατάει καλά φέτος. Συνεχίζει πάντως να παίζει με πάθος εντός έδρας ενώ ψάχνει και παίχτη στα γκαρντ για να έχει εύκολο σκοράρισμα. Ο Πανιώνιος θεωρητικά είναι ανώτερος και βάσει υλικού άλλα μακριά από την Νέα Σμύρνη, όπως είδαμε και στην Δράμα, ζορίζεται αρκετά ακόμα καθώς δεν έχει ρολάρει όπως θα έπρεπε. Σήμερα ενδεχομένως να έχει πρόβλημα και στα σέντερ. Πονηρό το χάντικαπ της Καβάλας. Δεν πιστεύω πως θα καλυφθεί.

Δεύτερη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη. Η ιστορική ομάδα απογοητεύει φέτος με 4 ήττες σε 5 παιχνίδια αν σκεφτεί κανείς ότι πρόπερσι έπαιζε στους τελικούς με την Μπάμπεργκ για το πρωτάθλημα. Αλλοπρόσαλλη στοιχηματικά άλλα σήμερα χρειάζεται την νίκη καθώς έρχεται δύσκολο πρόγραμμα. Η Βόννη επίσης κινείται στην μετριότητα και γενικά θεωρείται ομάδα έδρας. Ειλικρινά αν είχα καλύτερο σημείο για σήμερα θα το έβαζα. Δεν έχω όμως, οπότε πάμε με τον άσσο και περιμένουμε.

Τρίτη επιλογή είναι η Βουρτζμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι δεν στάθηκαν ικανοί στο φινάλε των παιχνιδιών με Ουλμ και Όλντενμπουργκ και διπλασίασαν τις ήττες τους. Είναι μαχητική ομάδα πάντως με έμφαση στην δυνατή άμυνα. Η Άρτλαντ βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και θεωρητικά μπορεί να κερδίσει την αντίπαλο της, όχι όμως εύκολα για μένα. Καλό το χάντικαπ καθώς περιμένω οριακά να προκύπτει νικητής.

Στο διαδίκτυο πάμε με την νίκη του Άρη (1,30) απέναντι στον Ηλυσιακό και το under 142,5 στην αναμέτρηση Περιστέρι- Απόλλωνας.

Από χάντικαπ ακόμα κρατάω την Ελευσίνα (+9,5). Από νίκες τις μικρές για Νανσί και Ορλεάν από Γαλλία.

***Δεν ανοιγόμαστε σήμερα ξανατονίζω. Η μέρα είναι περίεργη.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

720. (+4,5) ΚΑΒΑΛΑ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ     1  84-87
721. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΒΟΝΝΗ (+0,5)   1   78-53
731. ΑΡΤΛΑΝΤ- ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ (+6,5)     2   64-59

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

17.00 ΑΡΗΣ- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1   ΝΙΚΗ   64-63
17.00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ UNDER   142,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  76-74

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου