Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Στοιχηματική παρέλαση




Πληρώθηκαν και χθες, για ακόμα μία φορά, όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ μας. Συγκεκριμένα τα χάντικαπ της Καβάλας και της Βουρτζμπουργκ δεν καλύφθηκαν ποτέ ενώ η Φρανκφούρτη σημείωσε μεγαλειώδη νίκη επί της Βόννης. Στο διαδίκτυο πήραμε την νίκη του Άρη άλλα όχι και το under στο Περιστέρι. Σήμερα συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο με την ελπίδα να χαμογελάσουμε πάλι στο τέλος των αγωνων.

Πρώτη επιλογή είναι η Μανρέσα.   Σαφέστατα υπάρχει  διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις  δύο ομάδες και η Μάλαγα παίζει εντός στην δυνατή της έδρα. Η Μανρέσα θα προσπαθήσει μήπως και κάνει «σεφτέ» επιτέλους στο πρωτάθλημα αν και είναι πολύ δύσκολο. Το χάντικαπ πάντως είναι καλό δεδομένου πως Παρασκευή η Ουνικάχα τα έδωσε όλα στην κυριολεξία για να πάρει την νίκη από την Σιένα στην παράταση σε μία επική ανατροπή. Πόση όρεξη να υπάρχει στα παλικάρια του Ρέπεσα για έναν περίπατο με την Μανρέσα;  Διπλό!

Δεύτερη επιλογή είναι η Πέζαρο. Η πρώην Σκαβολίνι προέρχεται από ήττα στην Σιενα όπου πάλεψε πάντως μέχρι τέλους στο παιχνίδι. Η ιστορική ομάδα δεν έχει το ρόστερ άλλων εποχών άλλα ακόμα και σήμερα, στην έδρα της κυρίως, μπορεί να κερδίσει ομάδες τύπου Σάσαρι (εννοώ που δεν είναι μπασκετικά τοτέμ τύπου Μπολόνια, Βαρέζε κτλ) και ας είναι οι φιλοξενούμενοι «χοτ» και αήττητοι ως τώρα. Οι νησιώτες άλλωστε έχουν στην συνέχεια δύο «βατά» εντός έδρας παιχνίδια με Μπρίντιζι και Αβελίνο οπότε ρεαλιστικά μία ήττα σήμερα δεν θα πολυκοστίσει. Σε αντίθεση με την Σκαβολίνι που στην συνέχεια θα πάει να παίξει στις έδρες των δύο νεοφώτιστων Ρέτζιο Εμίλια και Μπρίντιζι που δίνουν από νωρίς τον τίμιο αγώνα της παραμονής. Αν δούμε μεμονομένα το παιχνίδι βάσει φόρμας των ομάδων έχει προβάδισμα η Σάσαρι. Συνολικά αν το δούμε πάντως σε μία κούρσα πρωταθλήματος για μένα η Πέζαρο κερδίζει σήμερα.

Τρίτη επιλογή είναι η Ντιζόν από αύριο. Ήθελα να βάλω το χάντικαπ της Κάχα για να είμαι ειλικρινής άλλα χωρίς Νοτσιόνι το φοβήθηκα. Η Ντιζόν έχει έδρα και είναι παραδοσιακά μπασκετική πόλη. Προέρχεται από δύο ήττες άλλα εντός προγράμματος και απέναντι στην κουρασμένη Σαλόν την περιμένω αν μη τι άλλο μαχητική. Οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν από την Μακάμπι και ίσως, όπως πέρσι και η Νανσί στη μετά Μπατούμ εποχή, να εύχονται να τελείωνει γρήγορα το «βάσανο» της ευρωλίγκα. Για το πρωτάθλημα προέρχονται από νίκη εντός επί της Νανσί που δεν βλέπεται! Δεν θα έπαιζα νίκη Σαλόν. Το χάντικαπ είναι καλό για τα δεδομένα που έχουμε.

Στο διαδίκτυο κρατάω τις νίκες για Γκραν Κανάρια (1,50) και Μοντεγκρανάρο (1,45).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

736. ΜΑΛΑΓΑ- ΜΑΝΡΕΣΑ (+12,5)    2  88-70
746. ΠΕΖΑΡΟ- ΣΑΣΑΡΙ (+0,5)     1   90-100
751. (+5,5) ΝΤΙΖΟΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ    1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

13.15 ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1  ΝΙΚΗ   74-56
19.15 ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΒΑΝΟΛΙ   1  ΝΙΚΗ   74-80


*** Τώρα θα μου πείτε «πως θα παίξουμε ΟΠΑΠ ρε μάγκα αφού τα πρακτορεία είναι κλειστά»; Έχετε δίκαιο. Παιχ ‘τε την τριάδα ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο σαν να ήταν στον ΟΠΑΠ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου