Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οι γερμανοί στα παρκέ!

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής ευρωλίγκα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Γερμανία με 6 αναμετρήσεις που έχουν ξεκάθαρα φαβορί άλλα κρύβουν και παγίδες. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Πρώτη επιλογή είναι το χάντικαπ της Μιτελντόϊτσερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη ακόμα άλλα παλεύουν περισσότερο εκτός έδρας παρά εντός μέχρι στιγμής. Η Φρανκφούρτη είναι σχεδόν η ίδια περσινή ομάδα όπου λογικά θα έχει και τα «ελαττώματα» της περσινής ομάδας. Τεράστια διπλά (βλ. με Άρτλαντ την προηγούμενη αγωνιστική) άλλα και φοβερές γκέλες από το πουθενά! Καλό το χάντικαπ. Λογικά δεν θα καλυφθεί.

Δεύτερη επιλογή είναι η Άρτλαντ. Χωρίς νίκη ακόμα οι «δράκοι» που ξεκίνησαν θεωρητικά με βλέψεις τετράδας άλλα έχασαν εύκολα από Άλμπα και Φρανκφούρτη με το καλημέρα. Στραβά ξεκίνησε και η ακριβή Μπάγερν με ήττα εντός από την Όλντενμπουργκ άλλα μετρίασε κάπως το κλίμα δυσφορίας με το διπλό στο Γκίσεν. Δεν πείθει η Μπάγερν ακόμα αν και έχει σούπερ ρόστερ για τα γερμανικά δεδομένα. Περιμένω πάντως να το παλέψει η Άρτλαντ σήμερα αφ’ ενός διότι δεν έχει άσχημο υλικό και αφ’ ετέρου επειδή το επόμενο της παιχνίδι βάσει προγράμματος είναι με την Μπάμπεργκ (πιθανόν ακόμα μία ήττα). Συνεπώς διπλό με χάντικαπ.

Τρίτη επιλογή είναι η Μπρεμερχάβεν. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Βρέμης που ξεκίνησε με δύο ήττες και η δεύτερη μάλιστα εντός από την Βουρτζμπουργκ πόνεσε πολύ καθώς διασύρθηκε σημειώνοντας μόνο 50π.! Από την άλλη και η Ουλμ ξεκίνησε μουδιασμένα και γενικά δεν θυμίζει ακόμα την περσινή δεμένη ομάδα μοντέλο. Παρόλο που και θεωρητικά έτοιμή είναι και καλύτερο ρόστερ από πέρσι διαθέτει δεν πείθει. Στα αξιοσημείωτα ότι και τα δύο παιχνίδια της Ουλμ μέχρι τώρα κρίθηκαν στην παράταση όπου κέρδισε αυτό με την Μπραουνσβάϊγκ άλλα έχασε από την Λούντβι και μάλιστα εντός! Κρατάω το χάντικαπ της Μπραβερχάβεν. Δεν αποκλείω ακόμα μία παράταση!

Στο διαδίκτυο πάμε με το χάντικαπ της Άρτλαντ που είναι ανεβασμένο σε σχέση με τον ΟΠΑΠ και με το χάντικαπ της Τσεντεβίτα από την Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

702. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΡΤΛΑΝΤ (+7,5)   2  (85-87)
703. (+4,5) ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΟΥΛΜ   1  (82-88)
705. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (+10,5)   2  (68-71)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

20.30 ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΡΤΛΑΝΤ   2   ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΤΛΑΝΤ
ΠΕ 19.45   ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   2 ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου