Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τα φώτα στην Πόλη


Μεγαλοπρεπέστατος κουβάς χθες καθώς η Μπάμπεργκ μας «έστειλε» αδιάβαστους χάνοντας δικαιότατα. Βέβαια πλήρωσε η πρόταση της Τετάρτης με Μάλαγα και Καντού. Άλλα η Μπάμπεργκ πόνεσε. Πάμε στα σημερινά καθώς χρόνος ειλικρινά υπάρχει ελάχιστος.

Πρώτη επιλογή είναι η Κίμκι. Οι ρώσοι εντός θα χτυπήσουν όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι δεδομένο. Η Ρεάλ δεν θα έχει τον Γιουλ και κακά τα ψέματα εκτός έδρας δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο στην Μαδρίτη παρά το πλούσιο και ταλαντούχο ρόστερ που διαθέτει. Το χάντικαπ είναι καλό και ας φαίνεται μικρό με μία πρώτη ματιά.

Δεύτερη επιλογή είναι το under στο Εφές- Ολυμπιακός. Στο Αμντί Ιπεχτσί  θα γίνει το παιχνίδι. Την θρυλική έδρα της Εφές πριν χτιστεί το αχανές Σινάν Ερντέν. Μιλάμε για ένα γήπεδο άκρως μπασκετικό, μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Η Εφές δύσκολα θα χάσει. Άλλα το +3,5 που έχει ο Ολυμπιακός στον ΟΠΑΠ θέλει σκέψη. Καλύτερο μου μοιάζει το under καθώς περιμένω δυνατές άμυνες σήμερα και από τους δύο μονομάχους.

Τρίτη επιλογή είναι η Ροάν. Το σημείο το είχα και στην χθεσινή πρόταση ΟΠΑΠ. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Απλά πιστεύω πως η Ροάν κερδίζει σήμερα.

Στο διαδίκτυο πάμε με τις νίκες της Εφές (1,60 μ.ο.) και Κάχα (1,30 μ.ο.)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

708 (+4,5) ΚΙΜΚΙ- ΡΕΑΛ    1
710 ΕΦΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UNDER 156,5
711 ΡΟΑΝ- ΠΑΡΙ (+0,5)   1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

20.00  ΕΦΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  ΝΙΚΗ
21.30  ΚΑΧΑ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ   1  ΝΙΚΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου