Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δυάδα τριημέρου...



Σήμερα η μέρα δεν είναι για πολλά. Ναι μεν έχουμε πρεμιέρα στην Γαλλία άλλα και τα δύο παιχνίδια είναι δύσκολα στα χάντικαπ και δεν βγαίνει άκρη. Θα πάμε πάντως με μία πρόταση διαδικτύου χωρίς να ανοιγόμαστε πολύ.

Πρώτη επιλογή είναι η Τόφας (1,75) για το κύπελλο Τουρκίας. Το παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ γίνεται στην Μανίσα και αφορά τον τρίτο ομιλο όπου έχουμε πρεμιέρα σήμερα. Γενικά οι τούρκοι έχουν ένα ξεχωριστό τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου. 16 ομάδές χωρίζονται σε 4 ομίλους και οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο περνάν στα προημιτελικά. Τα παιχνίδια είναι μονά. Στα αγωνιστικά, η Τόφας δείχνει περισσότερο έτοιμη και λόγω των επίσημων παιχνιδιών που έδωσε με την Ρακβέρε για το Eurochallenge άλλα σίγουρα και η Τουρκ δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Εύκολα ή δύσκολα ιστεύω πως κερδίζει η Τόφας. Στο live μπορούμε να πετύχουμε και καλύτερη απόδοση στην νίκη της.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπουντούσνοστ (1,30). Το παιχνίδι γίνεται Κυριακή απλά μου αρέσει πολύ για κλείσιμο δυάδας. Δυνατή έδρα οι μαυροβούνιοι που μετρούν 2 ήττες σε 2 παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα. Το άκρως αντίθετο οι σκοπιανοί με 2 νίκες. Οι αριθμοί χρίζουν «δώρο» το +5,5 χάντικαπ της ΜΖΤ απλά όσοι παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια την Μπουντούσνοστ θα γνωρίζουν ήδη πως στην Πονγκόριτσα οι μαυροβούνιοι είναι πολύ πεισματάρηδες και ικανοί. Πιστεύω κερδίζουν τους σκοπιανούς ίσως και με -5,5!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

17.30 ΤΟΦΑΣ- ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ   1  ΝΙΚΗ  (76-57)
ΚΥ 18.00  ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ- ΜΖΤ ΣΚΟΠΙΑ  1   ΝΙΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου