Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα με υποσχέσεις...


Επιτέλους Δευτέρα! Με ελάχιστα παιχνίδια στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ άλλα με φρέσκο μυαλό καθώς χθες ο κόουτς Ρενέσες μου προκάλεσε ισχυρό πονοκέφαλο. Είναι ντροπή να βάζεις μόνο 46π. στην Εστουντιάντες (που δεν φημίζεται για την άμυνα της) και να μην έχεις παραιτηθεί ακόμα. Τι περιμένεις; Να καταστρέψεις την Σεβίλλη όπως έκανες πέρσι με την Μάλαγα Αϊτόρ; Στα υπόλοιπα πέρασε η Άρτλαντ εύκολα και δίκαια άλλα όχι και η Φρανκφούρτη (με καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο). Διαδικτυακά πήραμε εύκολα την Μπιέλα και περιμένουμε σήμερα την Σιένα να κάνει αυτό που πρέπει. Πάμε να δούμε σήμερα τι κρατάμε.

Πρώτη επιλογή είναι ο Απόλλωνας της Πάτρας. Καταρχήν το χάντικαπ του ΟΠΑΠ είναι το μεγαλύτερο (+6,5) της αγοράς. Ο Απόλλων θα έχει και κόσμο στο κλειστό της Γλυφάδας. Ο Απόλλων έχει «φανέλα» σε σχέση με τον Ίκαρο. Ο Απόλλων δεν ήρθε για να γίνει «ασανσέρ» άλλα για να μείνει. Καλή ομάδα με καλή έδρα. Ο Ίκαρος και φέτος θα προσπαθήσει να μείνει άνετα στην κατηγορία. Πήρε τον κόουτς Πρίφτη από την Καβάλα (είναι η καλύτερη του μεταγραφή για μένα) και είναι από της υγιείς οικονομικά ομάδες του πρωταθλήματος (σημαντικό). Σωστά δίνεται καλό φαβορί ο Ίκαρος απλά εγώ περιμένω «ντερμπάκι» μέχρι τέλους και το χάντικαπ με καλύπτει.

Δεύτερη επιλογή είναι το Στρασβούργο. Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Κολέ. Αυτή την φορά στο θρυλικό Μπομπλάν. Ένα Στρασβούργο που πάλεψε όσο μπορούσε στην έδρα της Γκραβελίν άλλα έχασε με 9π. λογικά με όπλο την άμυνα θα προσπαθήσει εκ νέου για την νίκη σήμερα. Η Λιμόζ του Γιαννάκη ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας στο Ναντέρ και σίγουρα θα θέλει να «ντουμπλάρει» τις επιτυχίες σήμερα μπροστά στον κόσμο της. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο για της Λιμόζ όσο μαρτυρά το χάντικαπ. 2,5 με 3,5 είναι το σωστό για μένα. Πάω με το διπλό και το +5,5.

Τρίτη επιλογή είναι η Αβελίνο. Η «ακριβή» Μιλάνο στο πρώτο crush test της χρονιάς κέρδισε την Εφές στα πλαίσια της Ευρωλίγκα και έδειξε από νωρίς πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος. Το κακό μετά από τέτοιες μεγάλες νίκες και όταν ο αντίπαλος είναι αδύναμος (Αβελίνο) είναι πως έρχεται η χαλάρωση για τους παίχτες που πολλές φορές παίζουν απλά όσο πρέπει για μία επαγγελματική νίκη 3-4 πόντων. Αν και η Μιλάνο δεν το έχει σε τίποτα ακόμα και να χάσει σήμερα καθώς εκτιμώ πως το μυαλό όλων των παιχτών είναι περισσότερο στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ. Εν τέλει το χάντικαπ είναι πονηρό και η νίκη της Μιλάνο σήμερα δεν αξίζει επ’ ουδενί.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: ΣΙΕΝΑ ΝΙΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

751. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (+6,5)   2
753. ΛΙΜΟΖ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (+5,5)   2
754. (+5,5) ΑΒΕΛΙΝΟ- ΜΙΛΑΝΟ   1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

21.30  ΛΙΜΟΖ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ UNDER 148,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
21.30  ΑΒΕΛΙΝΟ- ΜΙΛΑΝΟ 1   ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΑΒΕΛΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου