Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μάχες σε Μπάμπεργκ και ΟΑΚΑ



Με δραματικό τρόπο πήραμε την Μάλαγα χθες καθώς οι ανδαλουσιανοί χαλάρωσαν επικίνδυνα στο τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά! Σήμερα πάμε με φουλ της ευρωλίγκας. Γενικά πάντως να έχετε στο μυαλό σας πως μιλάμε για την πιο εμπορική μπασκετική ευρωπαϊκή διοργάνωση, συνεπώς οι εταιρίες είναι διαβασμένες και εμείς δεν ανοιγόμαστε υπερβολικά όσο καλό και να μοιάζει ένα σημείο.

Πρώτη επιλογή είναι το under στο Παναθηναϊκός- Καντού. Ο Πεδουλάκης παραδοσιακά είναι λάτρης της άμυνας. Ο Τριντσίερι έχει καταλάβει πως αν δεν σφίξει στην άμυνα δύσκολα θα δει νίκη στο άμεσο μέλλον οπότε μόνο αν έχουμε ρεσιτάλ γρήγορου μπάσκετ και τριπόντων θα έχουμε over σήμερα. Ελπίζω να μην είμαστε τόσο άτυχοι.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπάμπεργκ. Προτιμώ την νίκη των γερμανών άλλα νίκη στον ΟΠΑΠ δεν έχουμε. Η Μπεσίκτας προέρχεται από εύκολη νίκη εντός επί της Παρτίζαν άλλα προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό. Η Μπάμπεργκ έχασε εύκολα από την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα και όντας κουρασμένη έχασε και στο Άρτλαντ από τους «δράκους» την Κυριακή. Πήρε την απαραίτητες ανάσες και στην δυνατή της έδρα θέλει μόνο νίκη καθώς είναι σε όμιλο που μπορεί να προκριθεί στο Τοπ 16 αρκεί να πάρει τα «προγραμματισμένα» παιχνίδια. Και το σημερινό είναι στο «πρόγραμμα». Άσσο στον ΟΠΑΠ αναγκαστικά με την ελπίδα να μην έχουμε θριλεράκι.

Τρίτη επιλογή είναι η Ροάν από αύριο. Τα πράγματα είναι απλά εδώ. Η Ροάν που έχει φιλοδοξίες τετράδας ξεκίνησε άσχημα με 2 ήττες και κακό μπάσκετ. Ή που στρώνει και κερδίζει την φορμαρισμένη Παρί, ή που ο Παβίσεβιτς μετρά αντίστροφα. Γενικά οι γάλλοι δύσκολα διώχνουν προπονητές πάντως οπότε μάλλον σοβαρεύονται άπαντες στην ομάδα και σπάει το ρόδι επιτέλους!

Στο διαδίκτυο κρατάω την νίκη της Μπάμπεργκ (1,55) και την νίκη της Εφές (1,65) από αύριο. Όσοι δεν έχετε παίζει από χθες Καντού με 10,5 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτό το σημείο είτε ως μονό αποδεκτό, είτε για κάποια δυάδα δικής σας επιλογής.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: KANTOY (+10,5)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

703, ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+3,5)   1
706. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΚΑΝΤΟΥ UNDER 152,5
711. ΡΟΑΝ- ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ (+0,5)     1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΓΤΕΡΝΕΤ

20.00  ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ   1   ΝΙΚΗ
ΠΕ  20.00  ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1   ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου