Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ευρωλίγκα μέρος δεύτερο (της Παρασκευής)



Κομβικά σημεία δεν πέρασαν χθες όπως η Τσεντεβίτα και η Μάλαγα. Για την ΤΣΣΚΑ δεν χωράνε λόγια. Πήραμε οριακά Σαλόν και το under στο Ζαλγκίρις- Τσεντεβίτα. Δεν ήταν καλή η μέρα την οποία γρήγορα θα ξεχάσουμε. Πάμε στα σημερινά όπου κυριαρχεί το δεύτερο πιάτο της ευρωλίγκα.

Πρώτη επιλογή είναι η Άλμπα. Οι γερμανοί φέτος μετά από χρόνια μοιάζουν να κάνουν μία σοβαρή προσπάθεια με  νέο άλλα καλό προπονητή και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Η Σιένα βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής με πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της. Οι ιταλοί πάντα εντός χρίζουν σεβασμού απλά το χάντικαπ της Άλμπα δεν είναι μικρό και θα το προτιμήσω.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπαρτσελόνα. Επέστρεψε στην δράση ο Ναβάρο και όλη η ψυχολογία των «μπλαουγκράνα» αλλάζει προς το καλύτερο. Μία Μπαρτσελόνα που ξεκίνησε με 2 ήττες στην ισπανική λίγκα και ίσως ξεσπάσει και για λογους ψυχολογίας πάνω στην Μπάμπεργκ. Μία Μπάμπεργκ που είναι δυνατή για τα γερμανικά δεδομένα, όχι όμως φόβητρο ευρωπαϊκά. Η σοβαρή Μπαρτσελόνα καλύπτει τους 13.5 πόντους.

Τρίτη επιλογή είναι η Παρτίζαν. Τα τρομερά «μωρά» του Βουγιόσεβιτς ξεκινούν ακόμα ένα ευρωπαϊκό ταξίδι χωρίς άγχος με άγνοια κινδύνου και πολύ ταλέντο. Η Μπεσίκτας, αν και συμμετέχει στην ευρωλίγκα ως πρωταθλήτρια Τουρκίας, δεν πολυπείθει και ίσως βραχυκυκλώσει απέναντι στον ενθουσιασμό των σέρβων. Δεν αξίζει η χαμηλή νίκη της Μπεσίκτας, ίσως έχουμε και βόμβα καθαρού διπλού εδώ. Κρατάμε το χάντικαπ όπου διαδικτυακά το βρίσκουμε στο +8,5.

Στο διαδίκτυο κρατάω το χάντικαπ της Παρτίζαν και το under 147.5 πόντους στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπάμπεργκ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: ΑΛΜΠΑ (+8,5)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  8/10

713. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (-13,5)      1
714. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ (+6,5)    2
717. ΣΙΕΝΑ- ΑΛΜΠΑ (+8,5)    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  8/10

20.00 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ    2 ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
19.30 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   UNDER   147,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου