Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Με Γερμανία και Αδριατική θα πορευτούμε...

Απογοητευτική η Βενέτσια χθες, μας κουβάδιασε δικαιότατα. Στην πρόταση Eurochallenge της Δευτέρας, πήραμε την Ρακβέρε (αδιαφόρησε η Τόφας όπως περίμενα) όχι όμως και την Αλιάγα που κατάφερε να χάσει εκ νέου από την φινλανδική Κατάγια και φυσικά αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Σήμερα έχουμε πλούσιο πρόγραμμα. Ξεχωρίζει φυσικά η πρεμιέρα της Γερμανίας.

Πρώτη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη. Η ιστορική ομάδα (με παρουσίες παλαιότερα και στην ευρωλίγκα) πέρσι μείωσε το μπάτζετ και είχε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Έχανε εντός, κέρδιζε εκτός. Πάνω- κάτω η ίδια ομάδα είναι και φέτος αφού έγιναν ελάχιστες κινήσεις στο παζάρι. Η Λούντβι σώθηκε και πέρσι στο παρά… ένα και είναι μία μικρομεσαία ομάδα με καλή έδρα. Γι’ αυτό και έχουμε διαδικτυακά μέχρι +2,5 για την Φρανκφούρτη. Λόγω της έδρας της Λούντβι. Πολλές αλλαγές στο ρόστερ, λογικά όλοι αυτοί πρέπει να δέσουν σαν ομάδα για να αποδώσουν. Πάμε με το διπλό. Καλύτερο διαδικτυακά με +2,5 άλλα το προτιμούμε και στον ΟΠΑΠ καθώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές σε αυτόν.

Δεύτερη επιλογή είναι η Ρεάλ. Το ότι η Βαγιαδολίδ έβγαλε διπλό μέσα στην Βαρκελώνη στην πρεμιέρα δεν σημαίνει πως οι γηπεδούχοι έγιναν ξαφνικά «ομαδάρα». Η Ρεάλ θα είναι «υποψιασμένη» και δύσκολα θα την πατήσει. Μία Ρεάλ που φέτος είναι στρωμένη με το καλημέρα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ΝΒΑ Tour που έχει η «βασίλισσα». Μήπως το μυαλό των παιχτών είναι εκεί (για να δείξουν το πλούσιο ταλέντο τους ειδικά οι μικροί). Αγωνιστικά καθαρά η Ρεάλ μπορεί μια διαφορά 15-20π. αν θέλει. Στα θετικά στον ΟΠΑΠ το γεγονός πως το -9,5 είναι το χαμηλότερο της αγοράς.

Τρίτη επιλογή είναι η Γκίσεν. Το παιχνίδι είναι ανάμεσα σε ομάδες με Τον ίδιο στόχο. Την παραμονή. Απλά η Γκίσεν (που έπεσε πέρσι άλλα πλήρωσε και έμεινε τελικά) έριξε φέτος χρήμα ενώ η Χάγκεν λογικά θα είναι μία από τα ίδια. Φουλ επίθεση και όπου βγει. Το παιχνίδι πάει παντού σχετικά με τον νικητή. Απλά επειδή δεν βλέπω περίπατο της Χάγκεν το χάντικαπ της Γκίσεν μου αρέσει και το κρατάω.

Από απλές νίκες επίσης κρατάω των ΑΛΜΠΑ, ΟΥΛΜ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ.

Από χάντικαπ ΟΠΑΠ έχει αξία σαν τιμή χάντικαπ το +11,5 της ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ και το +6,5 της ΜΠΟΛΟΝΙΑ.

Εκτός κουπονιού μου αρέσει το +3,5 της Μουντούσνοστ και το +6,5 της Σολνόκι από την Αδριατική Λίγκα.

Στην πρόταση διαδικτύου πάμε με το χάντικαπ της Σιρόκι (+5,5) στην αναμέτρηση με την ΜΖΤ Σκόπια για την Αδριατική Λίγκα. Συμπληρώνουμε με την νίκη της Ουλμ (1,45-1,50).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

705. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+1,5)    2  (74-56)
708. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΓΚΙΣΕΝ (+5,5)   2   (68-73)
711. (+9,5) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΡΕΑΛ   2   (75-100)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΜΖΤ ΣΚΟΠΙΑ- ΣΙΡΟΚΙ   2   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΡΟΚΙ   (63-59)
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΟΥΛΜ   2   ΝΙΚΗ ΟΥΛΜ    (91-92)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου