Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Μπάσκετ Κυριακής



Δεν μας δικαίωσε η Ναντέρ. Είχαμε και την Σζολνόκι να βάζει εντός έδρας μόνο 50π. και έδεσε το γλυκό. Πέρασαν Κάχα και Ελευσίνα άλλα ελάχιστη σημασία έχει αυτό. Πάμε στα σημερινά με την ελπίδα να γυρίσει ο τροχός…

Πρώτη επιλογή είναι η Σεβίλλη. Δεν ξεκίνησε καλά η Καχασόλ καθώς μετρά ήδη 2 εύκολες ήττες από Κάχα και Μούρθια. Η ομάδα έχει αλλάξει αγωνιστικό στυλ (από την άμυνα του Πλάθα στην φουλ επίθεση του Ρενέσες) θέλει λίγο χρόνο άλλα λογικά παιχνίδι με το παιχνίδι θα ανεβαίνει καθώς το ρόστερ δεν είναι τόσο χάλια όσο φάνηκε τις 2 πρώτες αγωνιστικές.  Η Εστουντιάντες παρόλο που υποβιβάστηκε παίζει «από το παράθυρο» στην μεγάλη κατηγορία και ανέκαθεν ήταν ομάδα έδρας. Ξεκίνησε δυνατά με δύο νίκες μεν άλλα με αντιπάλους που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φετος (Καναριας 1939 και Χιπούσκοα). Δίκαια είναι φαβορί η Εστού στο σπίτι της άλλα περιμένω σήμερα την Σεβίιλη να χτυπήσει δυνατά το παιχνίδι.

Δεύτερη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη. Εδώ δεν έχω να πω πολλά. Οι Skyliners συνεχίζουν τα περσινά τους «χούγια». Όποτε είναι φαβορί και εντός στέλνουν κόσμο αδιάβαστο με το κακό μπάσκετ που παίζουν. Όποτε αγωνίζονται  εκτός έδρας και δίνονται αουτσάϊντερ τις περισσότερες φορές (με εκπληκτικές εμφανίσεις)  είτε κερδίζουν, είτε χάνουν πολύ δύσκολα. Η φετινή Τρίερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο οπότε βάσει της αγωνιστική συμπεριφοράς  των φιλοξενούμενων με το +2,5 που έχει η Φρανκφούρτη είμαστε μια χαρά.

Τρίτη επιλογή είναι η Άρτλαντ.  Καταρχήν η  Μπάμπεργκ Παρασκευή έπαιξε στην Βαρκελώνη για την Ευρωλίγκα συνεπώς την κούραση την θεωρώ δεδομένη. Θυμίζω πως η φετινή Μπάμπεργκ είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές οπότε σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Άρτλαντ σίγουρα δεν θα περάσει περίπατο όπως άλλωστε δεν πέρασε περίπατο και από την έδρα της Όλντεμπουργκ. Η Άρτλαντ με το διπλό στην Βαυαρία επί της Μπάγερν έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες  και σίγουρα θα ψάξει το 2 στα 2 επί ενός ακόμα μεγάλου αντιπάλου. Νομίζω πως έστω και οριακά δεν θα καλυφθεί το χάντικαπ που έχουν οι «δράκοι».

Στο διαδίκτυο πάμε με την νίκη της Μπιέλα (1,45) απέναντι στην Καζέρτα και την νίκη της Σιένα (1,50) απέναντι στην Βαρέζε. Λογικά οι πρωταθλητές μετά το κάζο της Παρασκευής στην Ευρωλίγκα (όσο και να έχουν αποδυναμωθεί) θα παίξουν με πείσμα και πάθος για την νίκη ώστε να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ με καλό ηθικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

733. ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΣΕΒΙΛΛΗ (+7,5)    2
738. (+7,5) ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    1
743. ΤΡΙΕΡ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+2,5)    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

19.15   ΜΠΙΕΛΑ- ΚΑΖΕΡΤΑ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΙΕΛΑ
ΔΕ   21.30   ΒΑΡΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ    2   ΝΙΚΗ   ΣΙΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου