Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μία δυάδα βγαίνει!


Ανάποδα ήρθαν τα χάντικαπ για Κάχα και Μάλαγα. Μας την «έκανε» και η Φουελαμπράδα με συνέπεια να χαθούν και οι δύο προτάσεις. Πέρασε η Σιρόκι δύσκολα άλλα και η Όλντενμπουργκ (ο ΟΠΑΠ μετέπειτα άλλαξε το χάντικαπ πάντως). Βέβαια πληρώθηκαν την πρόταση της Παρασκευής όσοι ακολούθησαν με Τόφας (Παρασκευή) και Μπουντούσνοστ (χθες). Σήμερα η μέρα έχει ελάχιστες επιλογές.  Μία δυάδα νικών βγήκε πάντως!

Πρώτη επιλογή είναι η νίκη της Λε Μαν. Πιο έτοιμη ομάδα οι γηπεδούχοι (που είχαν και τα προκριματικά για την ευρωλίγκα). Καλή έδρα πάντα το Ανταρές για τα γαλλικά δεδομένα. Η Νανσί είναι όνομα άλλα τα τελευταία δύο χρόνια έχει χαμηλώσει το μπάτζετ της και δεν θυμίζει την ομάδα που συμμετείχε στους ομίλους της ευρωλίγκα κάποτε. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως η Λε Μαν (1,45) κερδίζει σήμερα.

Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη της Ραντνίσκι από την Αδριατική λίγκα. Με την γλώσσα των αριθμών δεν δικαιολογείται αυτό το 1,40 της νίκης των γηπεδούχων. Είναι χαμηλό. Απλά με όπλο την έδρα και απέναντι στους βόσνιους που δεν είναι ομάδα φόβητρο νομίζω πως θα έρθει. Όπως ήρθε της Μπουντούσνοστ, όπως ήρθε της Σιρόκι. Γενικά η έδρα στην Αδριατική λίγκα παίζει σημαντικό ρόλο. Εξαιρούνται τα «βουνα» όπως είναι η Παρτίζαν, η Ολίμπια, η Τσεντεβίτα κτλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  8/10

ΛΕ ΜΑΝ- ΝΑΝΣΙ  1  ΝΙΚΗ ΛΕ ΜΑΝ
ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ- ΙΓΚΟΚΕΑ   1   ΝΙΚΗ ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου