Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πρόγευση ευρωλίγκας...


Πληρώθηκαν πάλι χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την διαδικτυακή μας πρόταση. Συγκεκριμένα η Ελλάδα κέρδισε την Σλοβακία και η Γαλλία που την είχαμε με 2 γκολ χάντικαπ ήρθε ισόπαλη με την Ισπανία. Πολύ καλή μέρα αν αναλογιστούμε ότι «ψαρεύαμε» σε ποδοσφαιρικά νερά.

Σήμερα η μέρα δεν προσφέρεται για πολλά. Γι αυτό θα πάμε με μία πρόταση διαδικτύου μόνο και αυτή διημέρου.

Πρώτη επιλογή είναι η νίκη της Μάλαγα στην Πολωνία. Λογικά η Ουνικάχα μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μακάμπι εντός πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου για να κάνει «σεφτέ». Η Πρόκομ όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την Σαλόν δεν είναι η καλή ομάδα άλλων χρόνων ενώ και η έδρα της δεν είναι πλέον φόβητρο. Χαμηλό το 1,30 της Μάλαγα άλλα ελλείψει επιλογών το κρατάμε.

Δεύτερη επιλογή είναι η Καντού. Από ήττες στην πρεμιέρα προέρχονται Παναθηναϊκός και Καντού. Οι ιταλοί μάλιστα από εντός έδρας χαστούκι από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Κυριακή η Καντού έχανε εκ νέου στο τέλος με 1π. από την Σάσαρι για την ιταλική λίγκα. Δεν έγινε ξαφνικά «κακή» ομάδα το σύνολο του Τριντσιέρι και εκτιμώ πως θα χτυπήσει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ όσο μπορεί με σκοπό να βάλει φρένο στις συνεχόμενες ήττες. Δεν είναι μικρό το χάντικαπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 

20.45 ΑΣΕΚΟ ΠΡΟΚΟΜ- ΜΑΛΑΓΑ   2   ΝΙΚΗ  (75-77)
ΠΕ 22.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΚΑΝΤΟΥ   2 ΜΕ 10,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου