Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Κύπελλο Τουρκίας η ανάλυση





Μιας και σήμερα υπάρχει λίγος χρόνος ας πούμε για το κύπελλο Τουρκίας δύο λόγια καθώς διαφέρει ο τρόπος διεξαγωγής του από τις άλλες χώρες.

Οι 16 ομάδες χωρίζονται σε 4 ομίλους και επιλέγεται μία διοργανώτρια πόλη για κάθε όμιλο. Φέτος έχουμε δράση στα Άδανα, στην Σμύρνη, στο Κοτσαέλι και στην Μανίσα. Πρεμιέρα έκανε ο όμιλος της Σμύρνης όπου και χθες πληρωθήκαμε τον άσσο με χάντικαπ της Ολίν. Από κάθε όμιλο περνάνε οι δύο πρώτοι. Και μετά έχουμε προημιτελικά, ημιτελικά κ.ο.κ.

Στον τέταρτο όμιλο λοιπόν Γαλατασαράϊ και Φενέρ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους και σήμερα στην Σμύρνη, στην τελευταία αγωνιστική μένει να μάθουμε ποιος θα είναι ο πρώτος του ομίλου. Ελαφρύ φαβορί η Φενέρ, το παιχνίδι πάντως με +4,5 στα χάντικαπ υπέρ της Γαλατά πάει παντού καθώς μιλάμε για παραδοσιακό ντέρμπι. Καμία αξία η απλή νίκη της Φενέρ βάσει απόδοσης. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Ερντεμιρ και Ολίν είναι αδιάφορο και δεν θα μας απασχολήσει.

Πρεμιέρα έχουμε στα Άδανα, στο πρώτο όμιλο όπου η Εφές δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον όμιλο άλλα θέλει προσοχή στα μεγάλα χάντικαπ αρχής γενομένης από το σημερινό +16,5 που έχει η Γκαζιαντέπ. Δεν μπλέκουμε αν και προς διπλό γέρνω... Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Καρσίγιακα με την Μερσίν λογικά θα τα δώσουν όλα καθώς φυσιολογικά πάντα μεταξύ τους θα παιχτεί η δεύτερη θέση. Σωστά είναι φαβορί η Καρσίγιακα και η νίκη της στο 1,45.

Αύριο θα συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους ομίλους. Αν θέλουμε να έχουμε μία δυάδα για το ενδιαφέρον αυτή θα ήταν ...

19.15 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  1  ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  (74-69)
18.00 ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΜΕΡΣΙΝ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ    1,45 περίπου (72-63)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου