Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η Σιρόκι θέλει νίκη και η Όλντενμπουργκ επιβεβαίωση

Η Κανάρια διασύρθηκε και μας στέρησε δύο ταμεία. Βέβαια βάσει προγράμματος η Κανάρια θα κάνει πάνω από μήνα να δει νίκη. Να μη πω δίμηνο… Και δεν το λέω με καμία δόση υπερβολής. Εγώ στα επόμενα 6 παιχνίδια της δεν βλέπω ποιον θα μπορούσε να κερδίσει. Κατά τ’ άλλα πέρασαν Στρασβούργο και Φοίνιξ Χάγκεν. Πέρασε η Τσιμπόνα από την Αδριατική λίγκα και αρκετά παιχνίδια από τις εκτιμήσεις των πρωταθλημάτων όπως η νίκη της Καζέρτα, η Λιμόζ, το under της Ροάν, η Φρανκφούρτη, η Μπραουνσβάϊγκ κ.α.

Σήμερα η μέρα, αν και Κυριακή, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική πάντως. Ειδικά στον ΟΠΑΠ πάμε συντηρητικά.

Πρώτη επιλογή είναι η Σεβίλλη. Απογοήτευσαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα. Η Κάχα έχασε εύκολα στο τέλος στην Σαραγόσα. Η Σεβίλλη εντός από την Μούρθια. Να πούμε πως η Σεβίλλη έδιωξε τον Πλάθα που ήταν φουλ άμυνα και πήρε τον Ρενέσες στον πάγκο που είναι λίγο αναχρονιστικός και φουλ επίθεση. Αν είχαμε άντερ/ όβερ στον ΟΠΑΠ θα προτιμούσα το όβερ από σημείο με χάντικαπ. Τώρα που δεν έχουμε πάω με το χάντικαπ της Σεβίλλης και περιμένω έστω και οριακά να μην καλυφθεί καθώς και η Κάχα προβληματίζει με την απόδοση της.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μάλαγα. Μία Μάλαγα που φέτος στοχεύει ψηλά και κοντράριζε στα ίσια την Ρεάλ στην Μαδρίτη για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Στην έδρα της παραδοσιακά παίζει ακόμα καλύτερα. Η Μπαντάλονα κέρδισε δικαιότατα την Χιπούσκοα εντός άλλα η φετινή Χιπούκοα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πάντα με αδυναμίες μακριά από την Βαρκελώνη η Χουβεντούτ τα τελευταία χρόνια, λογικά σε μία τόση ισχυρή έδρα δεν θα αντέξει. Έστω και δύσκολα πιστεύω πως καλύπτεται και το χάντικαπ.

Τρίτη επιλογή είναι η Όλντενμπουργκ. Οι πάλαι ποτέ πρωταθλητές Γερμανίας δείχνουν φέτος με τις κινήσεις που έχουν κάνει πως στοχεύουν ψηλά. Δίκαιο διπλό μέσα στο σπίτι της Μπάγερν με καλό μπάσκετ. Η Μπάμπεργκ είναι τα τελευταία χρόνια η μόνιμη πρωταθλήτρια άλλα φέτος έχει αποδυναμωθεί και θέλει προσοχή. Η έδρα της Όλντενμπουργκ πάντα είναι υπολογίσιμη, εκεί οι γηπεδούχοι κατάφερναν σημαντικές νίκες ακόμα και όταν δεν βλέπονταν! Δύσκολα θα καλυφθεί το +8,5 της Όλντενμπουργκ. Είναι το καλύτερο σημείο για τον ΟΠΑΠ σήμερα.

Εκτός κουπονιού κρατάω την νίκη της Σιρόκι (1,40)  από την Αδριατική λίγκα απέναντι στην Σολνόκι. Την νίκη της Φουενλαμπράδα (1,50)απέναντι στην Ομπραντόϊρο και την νίκη της Λε Μαν (1,42) απέναντι στην Νανσί.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ: ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ ΝΙΚΗ (81-71)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  (για λίγα)
719. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΣΕΒΙΛΛΗ (+8,5)    2  (90-70)
720. ΜΑΛΑΓΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (+9,5)   1  (73-71)
725. (+8,5) ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1  (68-75)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  8/10
19.00  ΣΙΡΟΚΙ- ΣΟΛΝΟΚΙ   1   ΝΙΚΗ  (102-101)
13.15  ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ  1  ΝΙΚΗ  (71-79)
ΔΕ  21.30  ΛΕ ΜΑΝ- ΝΑΝΣΙ  1  ΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου