Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ιταλικό μενού!



Πενταπλασίασαν χθες τα χρήματα τους όσοι εμπιστεύθηκαν την διαδικτυακή μας πρόταση. Συγκεκριμένα Ρεάλ και Κάχα κέρδισαν Ουλκέρ και Μιλάνο αντίστοιχα εύκολα ή δύσκολα. Στον ΟΠΑΠ περιμένουμε την Καντού σήμερα για να πληρωθούμε και εκεί. Σήμερα η μέρα δεν έχει αρκετές επιλογές. Συνεπώς πάμε με μία πρόταση διαδικτύου μόνο και κρατάμε όρεξη για το σαββατοκύριακο.

Πρώτη επιλογή είναι η Καντού. Με όπλο την  έδρα της η ομάδα του Τριντσιέρι θα επιδιώξει κάποιες νίκες στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο Τοπ 16. Το παιχνίδι με την Κίμκι είναι άτυπη μονομαχία για την προνομιούχο τέταρτη θέση του ομίλου καθώς Ρεάλ, Ουλκέρ και Παναθηναϊκός δύσκολα θα μείνουν εκτός συνέχειας. Η Κίμκι είναι καλή ομάδα απλά εκτός έδρας βγάζει αδυναμίες όπου ελπίζω να τις παρουσιάσει και σήμερα.

Δεύτερη επιλογή είναι η Σιένα. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι μία νέα ομάδα φέτος με πολλές αλλαγές και αρκετές ήττες σε Ιταλία και Ευρώπη. Εν τούτοις με την άμυνα λογικά θα στρώνουν όσο περνά ο καιρός και θα αποκτούν σταθερότητα. Η Μάλαγα επίσης κάνει νέο ξεκίνημα και έχει πολύ ισχυρή έδρα. Δεν περιμένω πάντως περίπατο των ισπανών σήμερα καθώς το παιχνίδι το θέλουν αμφότερες οι ομάδες πολύ και η Σιένα στο Τελ Αβίβ απόδειξε πως ακόμα στην ευρωλίγκα είναι αρκετά υπολογίσιμη μακριά από το σπίτι της.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΠΑΠ: KANTOY (+1,5)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΚΑΝΤΟΥ- ΚΜΚΙ    1  ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΝΤΟΥ  67-54
ΜΑΛΑΓΑ- ΣΙΕΝΑ   2  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΕΝΑ  80-80 (91-89)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου