Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κόβει την ανάσα!



Φτάσαμε αισίως στην τρίτη αγωνιστική της ευρωλίγκα. Αρκετά σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν στο πρόγραμμα και μερικά «καλά» ντέρμπυ που φυσικά θα απασχολήσουν και εμάς. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Πρώτη επιλογή είναι η Ρεάλ. Το παιχνίδι στην Πόλη πάει παντού απλά η Ρεάλ προέρχεται από οριακή ήττα στην Ρωσία με την Κίμκι και η Ουλκέρ από νίκη στην Λιουμπλιάνα. Οι τούρκοι παρουσιάζονται μέχρι τώρα σοβαροί απλά με τους τούρκους, ειδικά εντός, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Δεν αποκλείω και παράταση στο σημερινό παιχνίδι οπότε το +2,5 της Ρεάλ στον ΟΠΑΠ είναι καλό χάντικαπ και από τα μεγαλύτερα της αγοράς. Φυσικά είμαι θετικός και στην καθαρή νίκη των μαδριλένων.

Δεύτερη επιλογή είναι η Κάχα. Οι βάσκοι έχουν τις σταθερές απουσίες τους άλλα οι δύο ήττες μέχρι τώρα τους υποχρεώνουν να παίξουν δυνατά για την νίκη. Η Μιλάνο μετρά μόνο νίκες άλλα ο φαβοριτισμός της δεν μου στέκεται καλά. Αρκετά αξιόπιστη εκτός έδρας η Κάχα πάντα ικανή για καθαρό διπλό που πληρώνει καλά. Στον ΟΠΑΠ πάμε με το χάντικαπ που έχει υπέρ της (+4,5).

Τρίτη επιλογή είναι η Καντού από αύριο. Με όπλο την έδρα της και φυσικά την καλή χημεία της το σύνολο του Τριντσιέρι πιστεύω πως αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσει την σημερινή αναμέτρηση. Η Κίμκι κέρδισε εντός την Ρεάλ άλλα εκτός έδρας πάντα δεν ήταν τόσο ικανή όσο εντός. Συνεπώς κρατάω τον άσσο και περιμένω.

Στο διαδίκτυο πάμε σήμερα με μία πρόταση που σχεδόν πενταπλασιάζει το ποντάρισμα μας. Όποτε δεν ανοιγόμαστε με ενθουσιασμό άλλα είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Επιλέγω τις δύο νίκες των Ρεάλ (2,00-2,20) και Κάχα (2,35-2,60).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   

703. ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (+2,5)    2   75-83
704. ΜΙΛΑΝΟ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (+4,5)    2    85-95
710. (+1,5) ΚΑΝΤΟΥ- ΚΙΜΚΙ      1   67-54

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   2   ΝΙΚΗ
ΜΙΛΑΝΟ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ   2   ΝΙΚΗ


ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΥΛΚΕΡ- ΡΕΑΛ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου