Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Eurochallenge οι επαναληπτικοί






Τα παιχνίδια γίνονται αύριο και αφορούν τους επαναλητικούς των προκριματικών του Eurochallenge. Eμάς θα απασχολήσουν οι αναμετρήσεις όπου "εμπλέκονται" οι Τούρκοι.

Πρώτη επιλογή είναι το χάντικαπ της εσθονικής Ρακβέρε απέναντι στην Τόφας. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη γι' αυτό και στο πρώτο παιχνίδι η Τόφας πέρασε με διπλό 30π. από την Εσθονία. Θεωρητικά μπορεί να κερδίσει και με 40π. στην έδρα της την αντίπαλο της. Το θέμα με τις τουρκικές ομάδες όμως είναι πως όταν είναι εξασφαλισμένες δεν παίζουν σοβαρά και κατά συνέπεια δεν παίζουν και καλά. Κρατάω το χάντικαπ των εσθονών και ότι βγει!

Δεύτερη επιλογή είναι ο άσσος με χάντικαπ της Αλιάγα. Οι τούρκοι πρέπει για να προκριθούν να καλύψουν διαφορά 12π. Το πρώτο παιχνίδι κάθισα και το είδα. Η σοβαρή Αλιάγα μπορούσε και το διπλό στην Φινλανδία, απλά όσο έφτανε προς το τέλος εκείνη η αναμέτρηση, τόσο η Αλιάγα γινόταν και περισσότερο ασόβαρη. Νομίζω πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα επαναληφθεί. Υψηλό φαινομενικά το χάντικαπ. Μπορεί να καλυφθεί πάντως.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΟΦΑΣ- ΡΑΚΒΕΡΕ (+22,5)     2
ΑΛΙΑΓΑ- ΚΑΤΑΓΙΑ (+16,5)   1

**Εννοείται πως δεν ανοιγόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου