Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Όμορφη μέρα!


Πληρώθηκαν χθες όσοι μας εμπιστεύθηκαν γενικώς! Στον ΟΠΑΠ πλήρωσε η τριάδα με Ουλμ, Μπραουνσβαϊγκ και Σεβίλλη. Στο διαδίκτυο πληρωθήκαμε με το under στο Απόλλων- ΚΑΟΔ και την νίκη της Μπραουνσβάϊγκ (κάποιες εταιρίες μετράνε και την παράταση στα σύνολα πόντων. Ελπίζω να μην είστε τόσο άτυχοι). Η Μπραουνσβαϊγκ όπως καταλαβαίνετε ήταν το σημείο της ημέρας και πέρασε πανεύκολα! Πάμε στα σημερινά όπου υπάρχει εκ νέου αισιοδοξία.

Πρώτη επιλογή είναι η Χιπούσκοα. Οι βάσκοι ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη. Οι γηπεδούχοι της Μούρθια με την άμυνα και το εντός έδρας πάθος που βγάζουν θέλουν και αυτοί  την νίκη επίσης  σε ένα «βατό» παιχνίδι βάσει προγράμματος. Το +7,5 που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Χιπούσκοα είναι το μεγαλύτερο της αγοράς και δεν μπορώ να το αφήσω ήσυχο. Περιμένω ένα θριλεράκι οπότε δύσκολα θα καλυφθούν οι 7,5 πόντοι.

 Δεύτερη επιλογή είναι η Βουρτζμπουργκ. Βάσει εμφανίσεων η Όλντενμπουργκ έχει προβάδισμα στην νίκη άλλα το χάντικαπ δίνεται  ανάποδα! Δεν ξεχνάμε πάντως πως η Βουρτζ έχει από τις πιο ισχυρές έδρες στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα παραδοθεί. Στα θετικά το δύσκολο πρόγραμμα της γηπεδούχου που μετά πάει στο Άρτλαντ και έπειτα φιλοξενεί την Μπάγερν. Συνεπώς μετά την ήττα από την Ουλμ ψάχνει θετικό αποτέλεσμα. Περισσότερο όμως αυτό που με οδήγησε να πάω με τον άσσο είναι που μου δίνουν «τυράκι» την Όλντενμπουργκ και με «αβάντζο». Μπορεί να την πατήσω. Στοίχημα παίζουμε άλλωστε. Άλλα στην Γερμανία έχω κάθε δικαίωμα να σκέφτομαι πονηρά καθώς κάθε φόρμα ομάδας πάει εύκολα περίπατο…

Τρίτη επιλογή είναι η Βανόλι. Η συμπαθής ομάδα αν δεν κερδίσει και την Αβελίνο χρίζεται με το καλημέρα φαβορί για υποβιβασμό. Όποιος κοιτάξει το πρόγραμμα της ομάδας που έρχεται θα καταλάβει γιατί το λέω αυτό. Η Αβέλινο διέλυσε την Μιλάνο την Δευτέρα που μας πέρασε άλλα δεν σημαίνει κάτι αυτό. Η  Μιλάνο είναι ασόβαρη στο πρωτάθλημα και παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Πάμε με τον άσσο και ελπίζω να κάναμε σωστά.

 Στο διαδίκτυο κρατάω την νίκη της Ρέτζιο Εμίλια (1,55) απέναντι στην Μπιέλα και το under 148,5π. στην αναμέτρηση Ρέθυμνο- Άρης.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

737. ΜΟΥΡΘΙΑ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+7,5)   2    77-75
742. ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+1,5)    1  64-72
746. ΒΑΝΟΛΙ- ΑΒΕΛΙΝΟ (+1,5)   1  94-83

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

17.00 ΡΕΘΥΜΝΟ- ΑΡΗΣ UNDER   148,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  68-50
19.15 ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ – ΜΠΙΕΛΑ   1   ΝΙΚΗ  85-56

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου