Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ποδόσφαιρο για αλλαγή

Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ μας. Συγκεκριμένα το χάντικαπ του Απόλλωνα δεν καλύφθηκε ποτέ ενώ Στρασβούργο και Αβελίνο δεν χρειάστηκαν καν το «αβάντζο» καθώς κέρδισαν τους αντιπάλους τους. Ταμείο είχαμε και στο διαδίκτυο. Το under στην αναμέτρηση Λιμόζ- Στρασβούργο ήρθε χωρίς πολύ ιδρώτα ενώ το δεύτερο σημείο ήταν πάλι η Αβελίνο που την πίστευα πολύ χθες. Καλοφάγωτα! Μας χρειαζόταν ένα ξεμπούκωμα εν’ όψει Ευρωλίγκας.

Σήμερα στο μπάσκετ δεν έχει κάτι ουσίας. Θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο.

Πρώτη επιλογή είναι η Τουρκία. Οι «γείτονες» ηττήθηκαν εντός από την Ρουμανία την Παρασκευή και χρειάζονται άμεσα την νίκη αν και δεν πολυπείθουν. Οι ούγγροι πέρασαν από το Ταλίν με νίκη και σίγουρα μία νίκη σήμερα θα τους βάλει για τα καλά στην υπόθεση πρόκριση. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την νίκη. Προτιμώ την Τουρκία που όταν δεν δίνεται μεγάλο φαβορί νικά αθόρυβα.

Δεύτερη επιλογή είναι το Χ2 της εθνικής μας. Ήμουν ανάμεσα σε διπλό DNB και Χ2. Άσχετα με τις απουσίες που έχει η Ελλάδα εγώ πιστεύω πως δεν θα χάσει σήμερα. Αργά το βράδυ θα ξέρουμε!

Τρίτη επιλογή είναι το 1Χ της Πολωνίας. Δεν εμπιστεύομαι τους άγγλους μακριά από το νησί και η Πολωνία είναι δεμένη ομάδα με επιθετικές αρετές. Δεν θέλει και πολύ να γίνει το «σπάσιμο» μιας και οι άγγλοι μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν αρκετές «γκέλες».

Στο διαδίκτυο πάμε με τα 2 γκολ χάντικαπ της Γαλλίας στο παιχνίδι με την Ισπανία (περίπου 1,45-1,50) και με το Χ2 της Ελλάδας (1,55 περίπου).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

128. ΟΥΓΓΑΡΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ   2   3-1
131. ΣΛΟΒΑΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ   Χ2 Δ.Ε.  0-1
141. ΠΟΛΩΝΙΑ- ΑΓΓΛΙΑ   1Χ   Δ.Ε.  1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ (+2)   2    (ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΥΠΕΡ ΓΑΛΛΙΑΣ)   1-1
ΣΛΟΒΑΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ   Χ2   Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου